Zwarte banken – woonkamer motto “Black is Back”De gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Sofa Zwart - Zwart Tapijt (Envato)
Er is nauwelijks een geschiktere kleur voor een stijlvol interieur dan zwart. Zwarte meubels staan voor klasse, elegantie en volwassenheid. Als u waarde hecht aan een mysterieuze, fascinerende en opwindende sfeer, moet u uw woonkamer inrichten volgens de woontrend “Black is Back”. Zwarte stof of leren banken of klik op Hoogglans gepolijst zwart Meubels worden vaak gebruikt als blikvangers en zijn een visueel hoogtepunt in de woonkamer “The”. Voor de dressoirs en levende muren, Lak Zwart gecombineerd met kleurrijke accenten zoals violet, rood of blauw. De stijl is eenvoudig en elegant.

1

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief RGB LED-verlichting en Bluetooth-geluidssysteem,


» Bekijk op OTTO DE

2

TRENDMANUFAKTUR hoekbank, optioneel met bedfunctie, met extra brede armleuningen, fre


» Bekijk op OTTO DEPuristische woonsfeer: Zwarte fauteuil met glazen tafel

Woonkamer zwarte fauteuil met glazen tafel

Hoogwaardige en stijlvolle accessoires en materialen, zoals echt leer, staal en glas, passen in de “Black is Back” woontrend.

Moderne en dynamische woonkamer: zwarte bank gecombineerd met twee gele loungestoelen

Woonkamer modern: zwarte bank en gele fauteuils

Elegant appartement ingericht: Zwarte bank met bar

Zwarte bank met glazen tafel

Strikt genomen is zwart geen kleur, maar wordt het gedefinieerd als de afwezigheid van een kleur. Het is bekend dat in de aanwezigheid van veel heldere, soms felle kleuren, een zintuiglijke overbelasting plaatsvindt, waaronder elk kleuraccent verloren gaat. Zwart daarentegen is niet zintuiglijk irritant en staat in onze moderne wereld voor Individualiteit, Zetmeel en Elegantie.

Woonkamer met zwarte bank in industriële loft stijl

Sofa in Industrial Loft Design - Woonkamer

Woonkamer met zwarte bank en houten muur in boho stijl

Hoekbank zwart

Moderne woonkamer met zwarte bank

Woonkamer met zwarte bank

Welke muurkleur en welke decoratie passen bij zwarte woonkamermeubels?

Voor de muurkleur van een woonkamer in de “Black is Back” -stijl zijn heldere en gedempte kleuren bijzonder geschikt: witte en lichtere grijze nuances gaan bijzonder goed samen met een zwarte bank en zwarte hoogglans dressoirs. De salontafel, net als de bank en dressoirs, kan zwart zijn, hoewel een nobele Massief houten tafel gemaakt van acaciahout of sheeshamhout geeft ook een zeer harmonieus beeld. Op de salontafel kun je als accent een schaal met witte schelpen of een zilverkleurig metalen figuur plaatsen. Een weelderige en glanzende gepolijste opknoping aan het plafond zwarte kroonluchter creëert een glamoureuze en speelse sfeer en maakt het totaalplaatje elegant compleet.

Zwart hoogglans wandmeubel met sfeervolle LED verlichting

Een perfect voorbeeld van een zwarte hoogglans blikvanger is de Blackdream wandunit van het merk “California”. Door zijn pompeuze formaat van 300 x 142 x 50 cm wordt het het vlaggenschip van elke woonkamer en de verlichte middenconsole biedt elke tv een waardig thuis. Filmcollecties kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en een thuisbioscoopsysteem kan ook worden ondergebracht. De LED-verlichting zorgt voor een mysterieuze spanning en zo biedt het wandmeubel de juiste sfeer voor de volgende boeiende filmavond. De combinatie van hoogglans, glaselementen en metaal creëert een mannelijke indruk en combineert Stijlbewustzijn met functionaliteit.

Een optimale aanvulling is te vinden in het dressoir Blackdream van California. Omdat het uit dezelfde collectie komt, past het in alle opzichten perfect bij het Blackdream wandmeubel. Hier kunnen voorwerpen worden opgeborgen die niet geschikt zijn als blikvangers en verborgen moeten blijven voor de ogen van de bezoekers. Het kleurcontrast tussen zwart en wit, de enorme afmetingen van 183 x 82 x 43 cm van het Blackdream dressoir geven het een Charakter die indruk zal maken op hun bezoekers.Recent Posts