Zonne-eiland en ligstoelen: ontspan als in het paradijsDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Met een zonne-eiland of ligstoelen creëert u uw eigen kleine, privé vakantieparadijs. Alles wat je nodig hebt met zo’n zomeraccessoire is een beetje fantasie en je droomt van een verlaten Zuidzee-eiland met witte stranden, blauwe lagunes en een weelderig weelderig groen om je heen. Je ziet dolfijnen voor je en vliegende vissen, je voelt de zon op je huid en geniet en als je je ogen weer opent en in je eigen tuin staat, dan voel je je net zo ontspannen als na een vakantie van twee weken.

Een zonnig eiland voor uw privéparadijs

De Sun Island – Polyrattan Garden Lounge, een chill-out bank met luifel (Advertentie) is als een privé vakantieplek in je tuin. Je kunt hier met meerdere mensen liggen en een zonnige middag doorbrengen met buren, vrienden of familie.

Het zonnige eiland is voorzien van een uitschuifbare luifel (200x120x140 cm) en daarnaast van een groot zitkussen en vier kussens. Alle hoezen hebben een rits en kunnen worden verwijderd om te wassen.

De ligweide wordt het perfecte knuffeloppervlak in de vroege ochtend- of avonduren, als u wilt genieten van de tijd samen in een romantische sfeer bij zonsopgang of zonsondergang. Dan lig je samen op dit zonnige eiland, maak je plannen voor morgen of je leven samen, praat je over God en de wereld en geniet je gewoon van het moment. U zult lang genieten van uw zonnige eiland, omdat het bestaat uit zeer veerkrachtige, duurzame en lichtgewicht poly rotan vezels. De vezels zijn UV-bestendig en daardoor ook ongevoelig voor direct zonlicht.

Een dubbele ligstoel voor het terras

Als je iets minder ruimte in je tuin hebt of een klein, dromerig plekje op je terras wilt inrichten, ben je bij de Dubbele ligstoel LECO precies goed voor het terras. Het nodigt twee personen uit om hun vrije tijd zo mooi mogelijk te maken in het warme seizoen en is zo flexibel dat je het vrij kunt plaatsen tussen zon of schaduw of gewoon altijd waar je je prettig wilt voelen.Recent Posts