XXL levende landschappen in U-vormDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

XXL woonlandschappen hebben een extra grote zithoek waar het hele gezin, inclusief huisdieren, kan “loungen” en ontspannen. Levend landschap wordt over het algemeen aangeduid als de combinatie van verschillende ligoppervlakken en zitelementen, zoals bank, fauteuil, Osmaans, of Recamiere. De afzonderlijke componenten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en hebben hetzelfde ontwerp, waardoor ze als een eenheid fungeren. Vaak hebben levende landschappen een U-vorm en bestaan ze uit alleen een bank of een hoekbank en een poef. Er is geen exacte definitie voor een XXL woonlandschap, maar meestal heeft de stofferingsunit een Breedte van minstens 3 m en een Diepte van minstens 1,20 m, en ligt daarmee ruim boven de afmetingen van een gemiddelde bank.

1

DOMO collectie Levend landschap »Moric«, in XXL formaat, optioneel met bedfunctie u


» Bekijk op OTTO DE

2

DOMO collectie Levend landschap »Moric«, in XXL formaat, optioneel met bedfunctie u


» Bekijk op OTTO DEGezelligheid en feelgood-functies met XXL-factor bieden het hoogwaardige bewerkte woonlandschap »Bergen« door Home affaire in donkerbruin-beige en het moderne woonlandschap sit&meer in benzine-antraciet met een Breedte van 364 cm elk of. 346 cm. De mooi quilten is een blikvanger voor beide modellen. Voor zit- of ligcomfort is het Model Bergen uitgerust met een Asveerophanging en een Schuimvulling en het meer levende landschap optioneel met een veerkern of alleen met schuim. Beide zijn optioneel verkrijgbaar met Bed functie beschikbaar – Ideaal als u overnachtende gasten ontvangt. De poef of Recamiere kan aan de linkerkant of de rechterkant worden besteld. Zo kan de bank perfect worden aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden. Het massieve frame is gemaakt van FSC-gecertificeerd® materiaal op houtbasis. Er zijn verschillende referentiekwaliteiten beschikbaar, die kunnen worden gekozen om aan uw persoonlijke smaak te voldoen, zoals: Structuurweefsel fijn of grof, plat weefsel of microvezel PRIMABELLE.

Het woonlandschap van DOMO collectie “Niria” in XXL formaat heeft een Breedte van 337 cm en kan worden gebruikt met Bedfunctie en bedstee kan worden gekocht. Met de ingebouwde schachtveer en mogelijkheid van Terug aanpassing de woonkamer biedt een zeker comfort. In de kleur Mokka, zand, modder of benzine trendy en stijlvolle kleuren zijn beschikbaar.

Het voordeel van de Levend landschap »Moric« uit de DOMO collectie met een breedte van 353 cm is naast het prachtige klassieke ontwerp met stralende voeten en quilten, het feit dat ze vrij geplaatst in de kamer kan worden gebruikt. Bovendien heeft het een optionele Armleuning verstelling.

XXL woonlandschap – hoekbank bruin met poef

XXL woonlandschap - hoekbank bruin met poef

Wat is een poef?

De poef is een lage bank in rechthoekige of vierkante vorm, waarbij de rugleuning ontbreekt. Het ziet eruit als een zeer brede, lage kruk en kan worden gecombineerd met een 2-zits of 3-zitsbank of een hoekbank om een XXL-woonlandschap te vormen.

Als de bankelementen aan de achterkant zijn gestoffeerd, kan het woonlandschap in het midden van de kamer worden geplaatst en zelfs visueel dienen als een scheidingswand.

Een vergelijkbare functie als het XXL-woonlandschap vervult ook de Big Sofa of XXL-bank, die niet uit individuele elementen bestaat, maar een eenheid op zich vormt en ook zeer royaal is gedimensioneerd (soms met een breedte van meer dan vier meter).

Welke hoogte moet het XXL woonlandschap hebben?

Voordat u een XXL-woonlandschap koopt, moet u er rekening mee houden dat het voor oudere mensen zijn moeilijker om op een zeer laag bankmodel te gaan zitten. Zelfs voor lange mensen zou het comfortabeler zijn om op een hogere stoel te gaan zitten. Vergeet dus niet dat in dit geval ten minste een deel van de bankstel hoger moet zijn. 45 cm zijn bijvoorbeeld vrij hoog, maar het hangt altijd af van de respectieve persoonsgrootte, welke hoogte als comfortabel wordt ervaren. In het normale geval zou een hoogte tussen de 40 en 45 cm voldoende moeten zijn voor een comfortabele zit op de bank. Als u de voorkeur geeft aan de diepe loungestijl, moet u natuurlijk een bank kopen met een lage zitdiepte van ongeveer 36 cm en daarnaast bijvoorbeeld een hogere fauteuil voor oudere gasten toevoegen.

Welk materiaal te kiezen voor het XXL woonlandschap?

Heb je thuis kleine kinderen die graag op de bank ravotten? Of katten die de drang hebben om touwtjes uit de bank te trekken? Kies dan een stof voor je thuislandschap met een hoog aandeel synthetische vezels en bij voorkeur Microvezels. Synthetische vezels zijn duurzamer dan natuurlijke vezels, zoals wol, en zijn gemakkelijker te verzorgen of absorberen vuil niet zo snel.

Iedereen die Leer voor zijn XXL levend landschap, moet kiezen voor gedempt, glad leer of semi-aniline leer, de aniline echt leer met de natuurlijke nerfstructuur is zeer gevoelig voor vuil.

Grote Bank Wit met kleurrijke kussensRecent Posts