Woonkamer met bank in grijze inrichtingDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Grijs is de kleur van de Volwassenheid, intelligentie en objectiviteit. Het brengt Elegantie en ernst in de woonkamer. Goed gecombineerd en doelbewust gebruikt, kan grijs een absolute feel-good sfeer oproepen. De Mix van grijs en wit bijv. straalt veel uit Gezelligheid en is alles, maar niet saai. Asgrijs, rookgrijs, betongrijs en antraciet: Grijs is een trendkleur die tal van facetten en tinten kent en het ideale podium biedt voor kleuraccenten.

1

Plaatsen van stijl woonkamer, met veerkern, bedfunctie en bedstee, inbegrepen


» Bekijk op OTTO DE

4

Nova Via hoekbank »Nikita«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zit), bedplezier


» Bekijk op OTTO DE

5

COLLECTION AB woonkamer, met bedfunctie, bedbox en veerkern, inclusief l


» Bekijk op OTTO DEBank in grijs en tapijt in zwart en wit: monochrome woonkamermeubels

Woonkamermeubels in grijs en wit met Chesterfield bank in Britse stijl

Chesterfield Sofa Grey - Engelse stijl

Grijs of petrol als muurkleur is ideaal om je woonkamer in te delen in individuele zones. Het ziet er bijzonder elegant uit als je een van de vier muren in één hebt Donkergrijs en verspreid de rest in een paar lichtere grijstinten of in wit. Ook Petrol kleuren zijn ideaal als muurverf, vooral voor donker houten parket of te bruine tegels in houtlook.

Woonkamer met grijze bekleding en muurkleur in petrol

Monochromatische woonkamer meubels

Sofa grijs en tapijt in zwart en wit Monochromatische woonkamer meubels

Als alternatief kan een muur afwisselend worden geverfd in verschillende gekleurde grijze strepen of meerdere muren in lichtgrijs. Je woonkamer zal dus zeker geen sombere sfeer aannemen, maar er elegant en modern uitzien.

Witte gordijnen leggen het juiste accent op asgrijze muren

Woonkamer met grijze bank in moderne landelijke stijl

Woonkamer grijze bank landelijke stijl modern

Woonkamer grijs-geel

Woonkamer grijs-geel

Maar ook combinaties met grijze banken zijn goed in te voeren. Hoe onopvallender de muurkleur, hoe glamoureuzer de details en accessoires kunnen zijn: witte vloerlampen met volumineuze ronde koppen, salontafel en vazen in zilver, of kussens in geel zouden een van de vele mogelijkheden zijn. Grijs verdraagt veel accenten zonder al te kleurrijk en slordig over te komen. Grijze kamers komen pas echt tot leven door kleurrijke contrasten. Degenen die bijzonder moedig zijn, vertrouwen op Roze en Geel, maar ook subtielere kleuren, zoals delicaat violet harmonieus opgaan in een grijze woonkamer.

Fooi: Een bijzondere blikvanger op lichtgrijze muren zijn grootformaat Zwart-wit foto’s of kunstafdrukken met lichtroze/paarse en grijze tinten. Ook zwart-wit canvas foto’s, raamfoto’s of glasfoto’s met New York motieven passen perfect.

Woonkamer grijs-paars

Grijze bank en paarse muur - Woonkamer idee
U moet speciale aandacht besteden aan de bank bij het inrichten, omdat deze het centrum van elke woonkamer is. Hier zit de familie ’s avonds bij elkaar of zijn er gezellige ontmoetingen tussen vrienden. Welke tint een bank krijgt in een grijze woninginrichting hangt cruciaal af van de grootte van de kamer. De vuistregel: hoe groter de kamer, hoe donkerder de bank kan zijn. Een bijzonder donkere bank heeft altijd als voordeel dat vlekken niet zo zichtbaar zijn als op een witte bank.

Als de kamer echter klein is, moet de bank een lichtere schaduw krijgen, anders ziet de kamer er snel somber en druk uit. Welke tint je ook kiest: elke grijstint kan een paar lichtere bankkussens of een deken in vriendelijke stijl verdragen.De Voorzitter. — Aan de orde is het verslag (doc. De muurverf kan net zo goed in kleur worden gecontrasteerd met een donker turkoois of Paars.

Zoals gezegd ziet de kleurencombinatie grijs-wit, die altijd afwisselend gebruikt moet worden, er bijzonder elegant uit. Voor een grijze muur of voor lichtgrijze gordijnen past bijvoorbeeld op een wit tapijt op een donkergrijze plankenvloer.

4-zitsbank in grijs met kussens in geel, blauw en wit
4-zitsbank grijs

Resultaat

Grijs is zeker niet de kleur voor bewolkt novemberweer en motregen. Experimenteer met de verschillende facetten van deze elegante en ingetogen trendkleur en creëer je eigen, individuele woonkamerstijl. En omdat grijstinten momenteel erg in zwang zijn, heb je nog steeds het voordeel dat bijna elk meubelstuk en accessoire in grijs verkrijgbaar is. Aanraders zijn o.a. de vloerlamp Sojus, de sofa Grand, de hoekbank Brooklyn II, de slaapbank Cardini Due, de 3-zitsbank Hudson I, de slaapbank Copperfield Plus, de slaapbank Copperfield, de slaapbank Copperfield, de vloerlamp White Solaris, de salontafel White Filipp en de salontafel Liam.Recent Posts