Woonkamer in lichte strandhuislook: zeeblauw, witte banken en zandkleurenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Het inrichten van een woonkamer in de strandhuis look is makkelijker dan je denkt. Je hoeft je alleen maar de kleuren van de zee, witte wolken en zand voor te stellen en ze te vertalen naar kleurrijke accessoires en meubels die deze kleurenharmonie weerspiegelen. Een witte bank is hier bijvoorbeeld perfect voor, omdat het meer licht reflecteert dan donker gekleurde banken en de woonkamer zeker een heldere zomer en strand huis gevoel lenen.


Voor het meubilair van de kamer wordt het aanbevolen lichtgekleurd hout, omdat het de natuurlijke kleuren laat domineren. Bijvoorbeeld Ladekasten, boekenplanken en salontafels van teak- of beukenhout Een. Minder geschikt om vriendelijkheid aan uw ruimte toe te voegen, zijn donkere, massief houten meubels. Je kunt oude meubels ook gewoon een nieuwe verflaag geven met een wit glazuur en zo felle accenten in je kamers zetten.

Bovendien, laat effectief Blauw en turkoois – een strandhuis is een plek waar je blauwe kussens, blauwe tapijten, turquoise kommen en decoratieve afbeeldingen met een natuurlijk blauw effect die u doet denken aan de zee.

U kunt uw huis ook gebruiken met Beige Decoreer meubels die de Zandkleur lijken. Een kleine tafellamp met een beige kap of een Rieten fauteuil zou een beetje strandsfeer brengen.

De gordijnen moeten in een zacht beige, wit of een zeer lichtblauw worden bewaard, maar misschien zijn luiken nog beter. Wij raden een hemelsblauw aan.

Als uw woonkamer een kleine spiegel of foto aan de muur heeft, gebruik dan een lijst met heldere, natuurlijk hout. Dit werkt goed met een boekenplank en kleine tafels in de kamer. Als u kleinere decoratieve elementen in uw nieuwe woonkamer wilt verspreiden, probeer dan kleine kommen potpourri en een fruitschaal gemaakt van helder glas met aquatische decoraties.

Wat we vaak verwaarlozen bij het inrichten van onze woonkamer is de introductie van voldoende licht. Om een strandhuis te laten kijken, moet u misschien uw ramen vergroten en misschien overwegen om Franse deuren te installeren, zodat zoveel mogelijk licht kan in de kamer stromen en uw leefruimte overspoelen met natuurlijk licht.

Hoe donkere appartementen er helderder uitzien

Licht heeft een beslissende invloed op onze geest. In donkere, ongemakkelijke kamers voelen we ons meestal ongemakkelijk en trage, lichte kamers aan de andere kant zijn geschikt voor ons vriendelijk en positief en zijn onmisbaar voor een strandhuislook. Vooral in grote steden met een overeenkomstig dichte ontwikkeling, nemen huizen aan de overkant veel van het daglicht op of hebben ze veel te kleine ramen die de juiste helderheid in de kamers kunnen brengen. Als je donker leeft, hoef je niet meteen je koffers te pakken, maar kun je je interieur helderder en vriendelijker maken met een paar inrichtingstips en de juiste lampen.

1. De juiste lampen om woonruimtes helderder te maken

Bij het kiezen van lampen en lampen is tact echt vereist. Ideaal zijn: LED lampen met een hoog lumen aantal. Spaarlampen, die meestal een zeer koud licht produceren, zijn iets minder geschikt. De combinatie tussen plafondwaslamp en vloerlamp is perfect. Een geweldige Blikvanger, die de woonkamers in een vriendelijk licht omhult en er bijna uitziet als een kleine tijdreiziger. Een Uplight is ideaal om ’s avonds een leuk boek te lezen als het buiten donker wordt. Het licht is optimaal dimbaar zodat u het kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Staande lampen van natuurlijk hout breng rustige momenten naar uw kamers en creëer een ontspannen en vriendelijke sfeer.

2. Houd vensters vrij

Wil je het thuis groen hebben? Maar dan is het raam niet de juiste plek voor je grote planten. Het is beter om ze op een mooie bloemenbank bij het raam te plaatsen. EHet is belangrijk om te zijn om af te zien van donkere, zware gordijnen, die veel van je licht wegnemen, zelfs als ze alleen losjes in het frame hangen. Heldere rolgordijnen kunnen een verstandig alternatief zijn.

3. Lichte muurkleuren

De vuistregel is: hoe kleiner de kamer, hoe helderder deze moet worden geverfd. Donkere tinten zoals grijs, blauw of bruin slikken letterlijk het licht in uw kamers. Wit, beige of zelfs een lichtgroene zorgen ervoor dat uw kamers er veel helderder uitzien.

4. Houten vloer of tegels in lichte houtlook en lichte tapijten

Tegels in houtlook passen perfect bij woonkamers in strandhuislook. Ze zijn gemaakt van keramiek en aardewerk en zijn visueel gebaseerd op echt hout in termen van kleur en nerf. Tegels zijn veel gemakkelijker te onderhouden dan echte houten planken, die regelmatig moet worden geschuurd en gepolijst. Om het bedrieglijke effect te perfectioneren, worden de tegels in houtlook gelegd volgens het klassieke patroon van echte planken, bevestigd met tegellijm en grouted, waarbij de voegverbinding vooraf moet worden gekleurd volgens de kleur van het hout. Na installatie kunnen de houten tegels ook worden verdicht met siliconen.Recent Posts