Vrijstaand bad: baden zoals koningen ooit dedenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Vrijstaand bad.

Het vrijstaande bad brengt een vleugje van dit vakantiegevoel in uw eigen 4 muren. Het is een investering in een nieuw, luxueus gevoel van ruimte dat ongeëvenaard is. Een bad dat vrij in de kamer staat, heeft de charme van grootmoeders tijd, toen de wastafel in de woonkamer of badkamer nog deel uitmaakte van de inrichting van elke boerderij. Al uit oude rapporten kent men het beeld van een vrijstaand bad, waarin Cleopatra nam haar beruchte melkbaden. De kuip heeft echter niet meer het stoffige imago van die tijd, maar is uit zijn schimmige bestaan gestapt.Vrijstaand bad: verscheidenheid aan materialen

Het klassieke bad is gemaakt van email. Een badkuip die vrij in de kamer moet staan, kan daarentegen rustig experimenteren met de materialen. Iedereen die een badkuip in de Vintage look dromen, die doen denken aan de oude tijden, vindt modellen van Gietijzer, die ook bijzonder stabiel zijn en vooral voor in landhuisstijl gemeubileerde woonkamers zijn geschikt. Als je van iets speciaals houdt, vind je ook tussen de aanbiedingen vrijstaande houten badkuipen. Hun gebogen, organische vormen brengen elke kamer in balans. Geniet van een bijzonder badgevoel: ontspanning wordt hier volledig opnieuw gedefinieerd. In zo’n badkamerontwerp passen houten en natuurstenen wastafels bijzonder goed, die handgemaakt zijn en een mediterrane sfeer oproepen.

Wie het solide wil, kan kiezen voor een buitengewone Betonnen of stalen kuip. Beknibbel in ieder geval niet op de optionele uitrusting en laat je in ieder geval JetsEen Waterverwarming of installeer LED’s die het water kleuren in uw favoriete kleur hemelsblauw of grasgroen. Daarnaast heeft u keuze te over tussen een vrijstaande kraan en een die in het bad is geïntegreerd.

Welke vorm te kiezen voor het vrijstaande bad?

Ovaal? Hoekig? Rondschrijven! Qua vorm betekent het voor de badkuip, die vrij staat: Back to the Roots. Hier is de trend weer naar grote, ruime, washtubvormige badkuipen volgens hun eigen ruimteomstandigheden.

Een mooie plek vinden voor het vrijstaande bad

Vroeger werden badkuipen gewoon in de hoek gezet. Tegenwoordig heeft de badkuip zich bevrijd van zijn schimmige bestaan als onderdeel van de tegelspiegel. In het klassieke inrichtingsdenken horen badkuipen thuis in badkamers. Vrijstaande badkuipen worden tot op de dag van vandaag vaak geïntegreerd in de badkamer. Hier leiden ze echter niet langer een functioneel bestaan, maar transformeren ze zichzelf tot een onafhankelijk decoratief element. Een ruime badkamer hoeft niet altijd beschikbaar te zijn. Dit soort badkuipen nemen soms niet eens zoveel ruimte in beslag als je op het eerste gezicht zou denken. Kleine modellen redden zich met minder dan 6 m². Meet gewoon uw kamers.

Wie is de Extravagant houdt van en heeft ruimte beschikbaar, moet denken aan een bad vrijstaand als centraal element in de woonkamer naar positie. Het bad is een plek van ontspanning en rust – waarom zou je deze houding niet tot leven brengen in de belangrijkste kamer van het hele huis?Recent Posts