Turquoise en aqua banken voor mediterrane flair in de woonkamerDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Turquoise bank met witte kussens en witte salontafel

Turquoise bank met witte kussens en metalen vloerlamp
De kleuren turkoois en aqua roepen positieve associaties op van Zee, zon, vakantie en luchtigheid. Zwem- en wellnessruimtes zijn ook vaak ontworpen in turquoise en aquakleuren. Studies hebben aangetoond dat tinten blauw geassocieerd zijn met positieve gevoelens zoals Sympathie, harmonie en vriendschap. Het belangrijkste kenmerk van deze tinten is echter hun ontspannend effect op mensen. Daarom zijn meubels zoals banken en ladekasten in turquoise of decoratieve elementen zoals vazen een populaire topping voor comfortabel ingerichte woonkamers in Scandinavische stijl of landhuisstijl.

1

sit&more hoekbank »Labene«, optioneel met bedfunctie en bedstee, inclusief go


» Bekijk op OTTO DE

4

DOMO collectie hoekbank »Franzi«, optioneel met bedfunctie, bedstee en hoofdeinde


» Bekijk op OTTO DE

5

Nova Via hoekbank »Nikita«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zit), bedplezier


» Bekijk op OTTO DE

7

DOMO collectie hoekbank »Severo«, inclusief hoofdbordverstelling, optioneel met bed


» Bekijk op OTTO DE

8

Plaatsen van stijl woonkamer, met veerkern, bedfunctie en bedstee, inbegrepen


» Bekijk op OTTO DE


Turkoois was zelfs de kleur van het jaar 2010. Als je een turquoise bank combineert met een ronde of niervormige houten salontafel en een paar witte decoratieve elementen en een zwart-wit tapijt gebruikt, heb je een woonkamer in moderne retrostijl.

Blauwe Sofa Turquoise Buttons (Envato)

Turquoise bank gecombineerd met retro-stijl houten salontafel

Turquoise bank en ronde houten salontafel

De perfecte kleurencombinatie is turkoois met een eenvoudig wit. Dit ziet er fris uit en associeert een heldere zee met heldere schuimkronen. Zo’n faciliteit brengt een heel stukje mediterraan gevoel en een vrolijke sfeer in je kamers.

Mediterraans gevoel: Wit huis met voordeur in turkoois

Turquoise deur

Kleuraccenten in turkoois en aqua

Inrichting in Turkoois & Aqua

Maar zelfs als turkoois je favoriete kleur is: het is belangrijk om niet de hele kamer onder te dompelen in een diepe aqua. Dit kan dan snel omslaan in het tegenovergestelde en een overweldigend effect hebben en je snel naar de bodem van de zee katapulteren in plaats van een mediterraan landschap. Voor decoratie in turkoois en aqua geldt: Less is me(h)r.

Turquoise accenten in het wandontwerp

Schilder niet alle muren turkoois, maar zet turquoise accenten in het muurontwerp. Vanaf 4 witte muren kunt u bijvoorbeeld één muur turkoois schilderen of kiezen voor een patroon of bijbehorende muurstickers. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten. Kleine kamers zien er visueel groter uit als je ze voorziet van horizontale strepen. Romantici schilderen hun deken gewoon in turkoois en hebben dan het gevoel dat ze dag en nacht in de open lucht lopen.

Decoratie in turkoois en aqua in de badkamer

Turquoise gieter
Turkoois is een tint die van nature bijzonder goed past in badkamers en wellnessruimtes vanwege de associatieve betekenis in verband met de lucht en de zee. Hier kun je ook wat dieper in de verfpot graven. tandenborstelbekers, Spiegels, handdoeken, zeepdispensers Co. kan worden gekocht in elke goede inrichting winkel in uw favoriete en trend kleur turkoois. Vooral in de badkamer wordt de kleurencombinatie met wit aanbevolen om een harmonieuze maritieme sfeer te creëren. Tegels of mozaïeken zijn de perfecte topping.

Woonkamer decoratie in turkoois

Als je een bank hebt die bij de kleur past, kan de tint turkoois in de woonkamer integreren in het bankkussen. Er zijn ook tal van mogelijkheden om decoratie te maken in de vorm van Vazen, schalen, kleine ladekasten of bijzettafels. Turquoise decoratieve diamanten gemaakt van acryl of kristallen druppels, die aan een boeket van takken worden opgehangen, zetten ook subtiele accenten.

Decoratie turkoois

Decoratie in turkoois in de slaapkamer

In de slaapkamer kun je voornamelijk kleuraccenten in de stoffen zetten. Een Turquoise sprei of gordijnen creëer een rustige en harmonieuze sfeer waar u echt kunt ontspannen na een lange dag. Turkoois en aqua hebben een hoog aanpassingsvermogen. Hoewel de schaduw opvallend is, heeft het de eigenschap om voorzichtig te kunnen integreren. Geschikt voor alle kamers zijn lampen of foto’s in turkoois.

Bron afbeelding: Envato.com en FotoliaRecent Posts