Trendmanufaktur levende landschappen in U-vorm: TOP aanbevelingen en overzichtDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Levende landschappen in U-vorm van Trendmanufaktur zijn banken van hoge kwaliteitde veel ruimte en comfort bod. Modern design Ontmoetingen Feel-good sfeer. Door de royale oppervlakte bieden ze voldoende ruimte voor Ontspannen en tot rust komen of voor een groter aantal gasten.

2

TRENDMANUFAKTUR Woonlandschap, optioneel met bedfunctie, inclusief losse rug


» Bekijk op OTTO DE

7

TRENDMANUFAKTUR Woonlandschap, inclusief comfortabele veerkern, optioneel met bed


» Bekijk op OTTO DE


Ontwerp, kleuren en uitrusting

De levende landschappen van Trendmanufaktur zijn optioneel voorzien van een Bed functie zodat er in een mum van tijd een slaapgelegenheid voor overnachtende gasten gecreëerd kan worden. Om enige flexibiliteit in de locatie van de bank te hebben, bieden sommige modellen de mogelijkheid om de langere Récamiere rechts of links Installeren. Alle banken zijn verkrijgbaar in verschillende Kleuren verkrijgbaar. Van gedempte blauwe en grijze tinten tot een lichtbeige iedereen kan hier zijn geschikte selectie vinden. Vooral populair zijn modellen in Mokka chocolade, bruin zand, antraciet, zwarte aqua, salie, petrol, azuurblauw, crème en donkerroze. Een grote selectie wordt ook aangeboden voor de voeten – of chromen grote voetjes of smalle donkere versies, vele varianten zijn hier ook te vinden.

Meubelstoffen

Een andere selectieoptie in de trendproductie woonlandschappen wordt bovendien gegenereerd door verschillende afdekvarianten. Individuele modellen zijn beschikbaar in Imitatieleer of Leer te verkrijgen. Daarnaast zijn er speciale versies in Velours en fluweel. De meest gebruikte referentie is echter een Microvezel en een structurele stof. Voor meer comfort op de bank, een model met extra Hoofdsteunen te verwerven.

Frame en bekleding

Het kader van de trend manufactory levende landschappen is altijd gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout en draagt zo bij aan de bescherming van het milieu. De stoffering van de levende landschappen bestaat meestal uit een Asveerophanging in combinatie met een Polyether schuim vulling. Hierdoor krijgt de bank een bovengemiddelde dimensionale stabiliteit en veerkracht zelfs over een lange periode.

Een belangrijke Kwaliteit in het geval van banken, het aantal zogenaamde Schrobtochten. Dit beschrijft hoe snel slijtage optreedt op de bank. Een minimum van 15.000 schuurcycli wordt aanbevolen. De hoogwaardige banken van Trendmanufaktur zijn met minstens 35.000 schaafcycli tot zelfs 85.000.

Prijzen van de Trendmanufaktur Wohnlandschaften

Omdat er zoveel mogelijke combinaties en verschillende uitrustingsvarianten zijn in de levende landschappen, varieert de prijs ook. De goedkopere modellen beginnen bij ongeveer 1.000 euro, terwijl de grote met volledige uitrusting en hoogwaardige bekleding op ongeveer 2.000 euro (vanaf 14.04.2022).Recent Posts