TOP banken met elektrisch uitschuifbare zitting (hoekbanken &woonkamer)De gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Als u flexibel gebruik, een chique ontwerp en tegelijkertijd een hoog comfort verwacht, maak dan de juiste keuze met een bank met elektrisch verstelbare elementen. Dit kan een uitschuifbare zit- of voetsteunfunctie zijn of een verstelbaar ruggedeelte – de perfecte zitpositie is altijd mogelijk. Hier presenteren we onze sofafavorieten met elektrisch uitschuifbare zitting.

Kabs Bekleding Hoekbank Geoff II 277 x 211 x 81 cm donkergrijs Poef Links So
//


» Bekijk op Amazon

Ibbe Design Bruine Stof 3 Zits Relax Sofa Bank met Elektrisch Verstelbare Re
//


» Bekijk op Amazon


Kabs Polsterwelt: Duits bedrijf voor elektrisch uitschuifbare banken

Al meer dan 50 jaar is het merk Kabs een gespecialiseerde winkelexploitant voor gestoffeerde meubels met een focus op design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Het Duitse bedrijf gevestigd in Hamburg staat voor hoogwaardige en individuele woonoplossingen. De ruime Geoff II hoekbank kan dankzij de geïntegreerde ontspanningsfunctie worden omgetoverd tot een oase van welzijn. Naast de elektrisch verstelbare voetsteunen, er zijn ook handmatig verstelbare hoofdsteunen en armleuningen. Zo kun je aanpassen of je liever rechtop zit om een boek te lezen of in een liggende positie voor een film blijft liggen. De zitting en rugleuning zijn bekleed met hoogwaardig leer en de body van de hoekbank is omlijst in imitatieleer. De poef kan zowel rechts als links worden geplaatst en de bank kan ook worden gebruikt als een roomdivider vanwege de echte achterkant. Het donkergrijze ontwerp en de edelmetalen voetjes zorgen voor een tijdloze look. Om optimaal zitcomfort te bieden, een hoge kwaliteit Veerkern en aangevuld met maatvaste schuimvulling.

Ibbe Design 3-zitsbank met elektrisch verstelbare relaxfunctie (home cinema bank)

De relaxfunctie is beschikbaar op de Ibbe Design 3-zitter geïntegreerd in de twee buitenstoelen. Elektrisch gezien is de Stel de rugleuning en voetsteun in: via twee knoppen. Een eIngebouwd USB-poortom tablet of smartphone op te laden is ook beschikbaar. De stoelbekleding bestaat uit een Veerkern en schuimvulling met hoge schuimdichtheid van 33 kg/m3. Van dezelfde fabrikant is er ook een Zwart lederen hoekbank met elektrische verstelling.

Hoogwaardige banken met elektrisch uitschuifbare zitting bij OTTO

1

Plaatsen van stijl hoekbank »Sacramento«, met elektrische ontspanningsfunctie op een


» Bekijk op OTTO DE

2

Plaatsen van stijl hoekbank »Theron«, elektrische relaxfunctie, USB-poort, handleiding


» Bekijk op OTTO DE

3

Jockenhöfer Group hoekbank, met 2x 120cm breed, elektromotorische ontspanningsfuncties i


» Bekijk op OTTO DE

4

Plaatsen van stijl hoekbank »Kilado«, met ontspanningsfunctie, verstelbare armleuning, hoofdeinde


» Bekijk op OTTO DE

5

Home affaire hoekbank »Binado«, optioneel met handmatige of elektrische relaxfunctie


» Bekijk op OTTO DE

6

3C Carina Living landschap »Teramo«, optioneel met motorische relaxfunctie en slip


» Bekijk op OTTO DE

7

Egoitaliano hoekbank »Stefanie«, met ontspanningsfunctie en verstelbaar hoofdeinde-element


» Bekijk op OTTO DE

8

Egoitaliano hoekbank »Sauvanne«, optioneel met elektrische relaxfunctie, inbegrepen


» Bekijk op OTTO DE

9

Egoitaliano hoekbank »Stefanie«, met ontspanningsfunctie en verstelbaar hoofdeinde-element


» Bekijk op OTTO DE

10

Style 3-zits »Kilado«, met 2x relaxfunctie, verstelbare armleuning, Ko


» Bekijk op OTTO DE

11

3C Carina 2,5-zits »Florus«, met neerklapbare armleuningen, optioneel zonder relaxfunctie


» Bekijk op OTTO DE

12

Plaatsen van stijl hoekbank »Samira«, met elektrische ontspanningsfunctie in één stoel en


» Bekijk op OTTO DE


Plaatsen van stijl “Sacramento”: hoekbank kan elektrisch worden verlengd met een druk op de knop

De hoekbank Sacramento van het merk Place of Style maakt indruk met zijn strakke lijnen en stijlvolle design. De speciale uitrusting van de bank omvat handmatig verstelbare hoofdsteunenEen USB-poort zijdelings in de armleuning en een elektrische relaxfunctie. Hierdoor, Til met een druk op de knop een voetgedeelte op en vergroot zo de zitting bijna tot een liggend oppervlak. Er moet aan worden herinnerd dat een netaansluiting voor de elektrisch instelbare relaxfunctie en de USB-poort moet worden gegeven. Het stabiele zitcomfort zorgt voor optimaal zitcomfort Houten frame met een schachtvoet en een polyether schuimvulling met een hoge schuimdichtheid van 34 kg/m³. Om de ruime hoekbank optimaal in elke ruimte te kunnen integreren, kan deze zowel met de Recamiere rechts als links worden besteld – wat nog meer flexibiliteit biedt. De hoogwaardige afwerking is zowel in de lederen versie als in de imitatie lederen versie zichtbaar. Kies je voor het natuurlijke, meer ademende leer, dan heb je de keuze tussen de kleuren crème, lichtgrijs en donkergrijs. Het onderhoudsvriendelijke kunstleer is verkrijgbaar in espresso, zwart en taupe. Voor eenvoudige montage zijn sommige onderdelen al voorgemonteerd.

Breedte 260 cm
Diepte 162 cm
Hoogte 77 cm
Zetel 47 cm
Diepe zitting 57 cm
Hoogte voeten 14 cm

Style Places of Style “Theron”: Hoekbank met elektrisch uitschuifbare zitting

De hoekbank “Theron” van het merk Places of Style combineert modern design met comfort. Een USB-poort in de armleuning, de elektrische ontspanningsfunctie, waarmee een voetgedeelte kan worden opgevouwen, evenals handleiding Aanpassing van het hoofdeinde maak van deze hoogwaardige hoekbank een oase van ontspanning. In tegenstelling tot het “Sacramento” -model is er echter geen asophanging en heeft de polyetherschuimvulling een iets lagere schuimdichtheid van 30 kg/m³ , maar die altijd als zeer goed wordt beschouwd om de stoel een zekere weerstand te geven. Het laadvermogen per stoel is 110 kg. Het materiaal van de hoes kan worden gekozen tussen leer, luxe microvezel in lederlook, microvezel en zachte structuur. Verschillende kleurversies vullen de variabiliteit aan. Afhankelijk van de inrichting kan de hoekbank in grijs, crème of taupe worden gekocht. Een andere optie is de pagina van de Recamiere, die vrij gekozen kan worden.

Breedte 263 cm
Diepte 163 cm
Hoogte 75 cm
Zetel 46 cm
Brede zitting 211 cm
Diepe zitting 58 cm
Hoogte voeten 13,5 cm

Jöckenhofer Group hoekbank: 2 x elektromotorische relaxfunctie in de zitting en poef

Het bijzondere van deze gezellige hoekbank van Jöckenhofer is dat de elektrische relaxfunctie twee keer is geïntegreerd: op de onderste zitting (de poef) en op het normale, minder diepe bankgedeelte. Met een druk op de knop kunt u het voetgedeelte en tegelijkertijd gebruikenh de rugleuning aanpassen. De twee stoelen worden zo in een mum van tijd omgetoverd tot twee liggende oppervlakken. De Bed nadat de relaxfunctie een Lengte van 172 cm voor het bankgedeelte en een Lengte van 210 cm voor de poef. De Hoofdsteunen kan ook handmatig op en neer worden gevouwen. Zodat de bank ook in elk interieur kan worden geïntegreerd, is hij verkrijgbaar in grijs, zwart en donkerbruin. Het wordt aangevuld met twee USB-laadstations op de twee armleuningen. Zo heb je altijd een opgeladen tablet of mobiele telefoon bij de hand. De bekleding bestaat uit een Nosag suspensie en een Polyether schuim vulling.

Breedte 288 cm
Diepte 105 cm
Zetel 46 cm
Brede zitting 240 cm
Maximale diepe zit 59 cm
Hoogte voeten 9 cm

Egoitaliano Stefanie: Hoekbank elektrisch uitschuifbaar “Made in Italy”

Deze ruime hoekbank met relaxfunctie en een Breedte van 314 cm is een bijzondere blikvanger in elke woonkamer. Een verscheidenheid aan beschikbare, mooie kleuren vervolledigt het grote assortiment: Brandewijn, Marsala, Opaal, Rook, RozeBruin, Pistachenoten, Chocolade, Bourgondië. De zijkant van de Recamiere is vrij te kiezen, terwijl het andere deel van de bank wordt vervangen door de Relaxfunctie met verstelbare voetsteun is uitgerust. De relaxfunctie wordt aangevuld met de handmatig verstelbare hoofdborden. Naast vier verschillende lederen versies is er ook een luxe microvezel bekleding in lederlook. De stoelbekleding is voorzien van Riemophanging en Polyether schuim Ontworpen.

Breedte 314 cm
Diepte 284 cm
Hoogte 96 cm
Zetel 45 cm
Diepe zitting 56 cm
Hoogte voeten 13 cm

Egoitaliano Sauvanne: leren hoekbank met ontspanningsfunctie in Italiaans design

Met een elektrische relaxfunctie inclusief hoofdeindeverstelling, is de Egoitaliano hoekbank »Sauvanne« Uitgeruste. Het is in Stierenleer en Lederlook verkrijgbaar. Lederen “BULL” is echte, zachte koeienhuiddie geschuurd, gepigmenteerd en behandeld is. Er zijn natuurlijke disharmonie zoals littekens, rimpels en korrelverschillen, evenals verschillen in tinten. Een lichte toplaag op het leer van de kant van de fabrikant beschermt het tegen vlekken en slijtage. Het is dus een beschermd, maar nog steeds natuurlijk leer. De kleuren zijn hier ook bijzonder ongewoon: Cognac, Taupe, Steen, Champagne, Safari.

Breedte 300 cm
Diepte 274 cm
Hoogte 100 cm
Zetel 45 cm
Brede zitting 69 cm
Diepe zitting 56 cm
Diepe ontspanningspositie 160 cm
Hoogte voeten 4 cm

Banken met elektrisch uitschuifbare zitting – koopadvies

Banken met elektrisch uitschuifbare zitting

Hoe de elektrisch uitschuifbare stoel werkt

Elektrisch verstelbare banken hebben een Motor geïntegreerd, de past de verschillende delen van de relaxbank aan met een druk op de knop. Het is dus mogelijk om Verleng de stoel tijdens gebruik. Bijzonder comfort wordt geboden door versies waarbij niet alleen de stoel verstelbaar is, maar ook de rugleuning en de voetsteun. In tegenstelling tot handmatig verstelbare banken bieden de elektrische modellen het voordeel van intuïtieve bediening en gebruiksgemak. Voor de perfecte setting, geen moeite nodig.

De voordelen op een rij

In veel gevallen wordt een bank door meerdere mensen tegelijk gebruikt. De behoeften kunnen echter heel verschillend zijn. Terwijl sommigen een boek rechtop willen lezen, willen anderen comfortabel in een liggende positie een film kijken. Een bank met verstelbare individuele onderdelen biedt de mogelijkheid om aan alle behoeften te voldoen. De auBeweegbare zitting zorgt voor een vergroting hiervan en zorgt ervoor dat bijzonder lange mensen comfortabel kunnen zitten. Als het model ook een in hoogte verstelbare treeplank heeft, vervangt deze een kruk en kunnen de voeten ontspannen worden opgetild. Bij een verstelbaar rugdeel kan de zithoek sterk worden vergroot, wat resulteert in een lighouding. De modulariteit van de bank die op deze manier wordt bereikt, maakt het een feel-good plek voor iedereen.

Doorslaggevende criteria voor de aankoop

Vanwege de vele varianten is het belangrijk om vooral op een paar punten te letten bij het nemen van een aankoopbeslissing: Het is belangrijk dat u zich ervan bewust bent voordat u koopt of u een gelijktijdige aanpassing van hoofd- en voetgedeelte wil of moet de verstelbare onderdelen zoals Zitting, rugleuning en voetsteun kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden versteld zijn. Sommigen geven de voorkeur aan het onafhankelijke type aanpassing: bijvoorbeeld til alleen de voetsteun op of gewoon om de rugleuning naar achteren te laten zakken. Andere delen van de bank mogen zich op dit moment niet automatisch aanpassen.

De De bediening moet ook eenvoudig en intuïtief zijn zodat ze ook tijdens het gebruik van de bank gebruikt kunnen worden. met een druk op de knop is mogelijk. Een aanpassing bij gelijktijdig gebruik stelt ook een hoogwaardige motor vooruit en een Laadvermogen van de stoelendat past bij de te gebruiken mensen. De Bekleding, die ook de sterkte en het bijbehorende zitcomfort aanzienlijk beïnvloedt, moet ook in aanmerking worden genomen bij het nemen van een aankoopbeslissing. Hoogwaardige vulling, bijvoorbeeld gemaakt van polyetherschuim met een Schuimdichtheid van meer dan 30 kg per m3 en een Asveer of veerkern, geven de bank een goede dimensionale stabiliteit, zelfs over een lange periode van tijd.

Bank met elektrisch uitschuifbare zitting

De ontspanningsfunctie voor verschillende soorten sofa’s

Bijna elk type bank is tegenwoordig verkrijgbaar met elektrisch uitschuifbare elementen. De meerderheid 2-zitsbanken en hoekbanken. Maar ook 3-zits banken, grote banken en zelfs Woonlandschappen zijn elektrisch verstelbaar. Het is altijd belangrijk om te kijken welke delen van de bank kunnen worden aangepast om altijd de perfecte zitervaring te krijgen.Recent Posts