TOP 8 woonlandschappen met slaapfunctie en bedsteeDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee

Op de markt zijn er verschillende aanbiedingen van levende landschappen met slaapfunctie en bedstee. Een klassieker is de Levend landschap als U-vorm. Bij het kopen van een woonlandschap moet eerst de stijl worden geselecteerd. Woonlandschappen met slaapfunctie zijn verkrijgbaar in de volgende stijlen: modern, klassiek, landelijke stijl, Scandinavisch, retro, industrieel of vintage. Liefhebbers van gezellige zitjes nemen hun toevlucht tot de landhuisstijl. Als je nostalgisch denkt aan de jaren ’60 en de voorkeur geeft aan ronde vormen, evenals houten voeten op de bank, zul je blij zijn met de retro-stijl. Aan de andere kant is de industriële stijl minimalistisch met bruine leren banken in het midden van de woonkamer en houten salontafels. Hier is onze selectie van acht aanbevolen woonruimtes met slaapfunctie en bedstee.

TOP 8 woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee


Wat zijn de mechanismen van slaapfunctie in woonlandschappen?

Ook kan er onderscheid gemaakt worden tussen een kantelbare bank, de dolfijn, de uitschuifbare zitting of de schaar.

 • In het geval van de Kantelbare bank de bedstee bevindt zich onder de middelste stoel. Deze kan naar achteren gekanteld worden zodat de bedstee wordt geïntegreerd om ruimte te besparen.
 • Inklapbare stoel: De zitting wordt naar voren geschoven en vervolgens wordt de rugleuning neergelaten. Onder het slaapoppervlak bevindt zich de bedstee.
 • In het geval van de Dolfijn de bank ontvouwt zich met behulp van een verborgen riem totdat de slaapplaats is verlengd. Onder de poef bevindt zich de bedstee. Het resulterende slaapgedeelte is groot.
 • In het geval van de Schaar het is een vouwmechanisme. Zo kan een tweepersoonsbed worden gecreëerd door vanuit een levend landschap over de hoek te zwenken.

Welke bekleding en hoezen zijn er?

Woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee kunnen worden uitgerust met een veerkern of met een Schuimvulling kan worden verworven. De laatste bekleding is meestal Polyether schuim, die meestal te vinden is in het goedkope tot middelste prijssegment. Iets duurder is de Koudschuim. Dit heeft een goede puntelasticiteit en past zich zeer goed aan het lichaam aan. In de regel vormen zich geen holtes. Levend landschap opgevuld met een veerkern biedt stevige weerstand en een hoog ademend vermogen. De De duurzaamheid van een veerkern of koudschuim is aanzienlijk hoger dan die van polyetherschuim.

Woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee zijn te vinden met hoezen gemaakt van de volgende stoffen:

 • Constructiemateriaal
 • Microvezel
 • Imitatieleer
 • Echt leer
 • Velours
 • polyester of
 • Vilt.

Prijzen van woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee

De prijzen voor woonruimtes met slaapfunctie en bedstee variëren afhankelijk van grootte, aanbieder en functionaliteit. De kleinere modellen zijn online te koop vanaf zo’n 700 euro. Als het een groot en meestal U-vormig woonlandschap is met slaapfunctie en bedstee, is de prijs aanzienlijk hoger. Afhankelijk van de aanbieder beginnen de aanbiedingen bij ca. 800 euro en kan oplopen tot 7.000 euro kosten. Volledig individuele aanbiedingen, bijv. met LED verlichting inclusief kleurverandering, in de diepte verstelbare rugleuningen, verlichte bedstee, Opslagopties voor brillen, elektrisch uitschuifbaar Stekkerdoos, USB-poorten. Zo kunt u wijn drinken, uw mobiele telefoon opladen en uw laptop van stroom voorzien. Een strakke Bonell Ophanging.

Welke maten kunnen worden gekocht?

De afmetingen zijn zeer flexibel en individueel selecteerbaar afhankelijk van de fabrikant en de winkel. Afhankelijk van de vorm zijn er verschillende opties. De Breedte kan tussen 250 en 500 cm worden gekozen. De hoogte ligt tussen de 45 en 110 cm. De diepte kan worden gekozen tussen 80 en 370 cm, afhankelijk van het model.

Met welke bijzonderheden moet rekening worden gehouden?

In de levende landschappen met slaapfunctie en bedstee zijn er veel sondesapparatuur en speciale aanpassingsmogelijkheden. Aangeboden zijn woonlandschappen met geïntegreerde verlichting, zodat bijvoorbeeld de Plankgedeeltes met LED zijn uitgerust en zorgen zo voor een zeer individuele flair in de woonkamer.

Speciaal leer kan worden gebruikt in de hoogwaardige segmenten. Er is dus een hoger laadvermogen en een onvergelijkbare zachtheid. Bij het kopen moet er ook voor worden gezorgd dat het voldoende en gewenste aantal kussens wordt geleverd. Voor de optiek kan ook het ontwerp van de voeten een belangrijke rol spelen, waarmee rekening moet worden gehouden in het besluitvormingsproces. Verder diverse elementen, zoals bijv. aparte krukken of poef, kan naar wens worden aangevuld.

Welke fabrikanten bieden woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee?

Er zijn verschillende fabrikanten van levende landschappen met slaapfunctie en bedstee. Deze omvatten bijvoorbeeld. Rolf Benz, Koinor, brühl, COR Sitzmöbel, Walter Knoll, W.Schilling, Bretz, machalke, Frommholz oder Polinova polstermöbel. De fabrikanten verschillen op sommige punten van mening. Het merk Rolf Benz stond lange tijd voor luxe, maar biedt nu ook woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee in het middenprijssegment. Koinor is een wereldwijde fabrikant. Brühl legt bijvoorbeeld veel nadruk op milieuvriendelijke productie. Bretz is een meubelfabrikant met meer dan 125 jaar familietraditie.

De woonlandschappen met slaapfunctie en bedsteetjes worden door veel leveranciers en meubelwinkels gedistribueerd. Naast meubelwinkels zoals XXL-Lutz, Möbel Rieger, Roller, Möbel Höffner of Porta, worden ook veel woonlandschappen met slaapfunctie en bedstee op internet aangeboden. Een breed assortiment en assortiment is onder andere verkrijgbaar bij Otto, moebel.de of thuis24.Recent Posts