TOP 10 hoekbanken in blauwDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Hoekbank blauw

Blauw is een zeer kalme en diepgaande kleur, die zijn bevestigd aan de Zee en de Hemel Herinnerd. Het is ideaal voor kamers die zich in de gezellige landhuisstijl of in de elegante marine inrichting stijl. De term “hoekbank in blauw” creëert meteen het beeld van een comfortabele ruimte in de woonkamer. Het is de plek om OntspannenAan Lezen of naar de Luister naar je favoriete muziek. Tegenwoordig is er een ruim assortiment blauwe hoekbanken: van Turkoois en hemelsblauw, petrol en duifblauw tot middernachtblauw. Deze bankstellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, bekleding en meubelstoffen. Hier zijn onze TOP-aanbevelingen voor hoekbanken in blauw.

1

Jockenhöfer Group hoekbank, in retro look met wave suspension en vrij in de kamer stellba


» Bekijk op OTTO DE

2

Leonique hoekbank »Diwan Luxus«, met bijzonder hoogwaardige bekleding voor maximaal 1


» Bekijk op OTTO DE

4

DOMO collectie hoekbank »Franzi«, optioneel met bedfunctie, bedstee en hoofdeinde


» Bekijk op OTTO DE

5

Nova Via hoekbank »Nikita«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zit), bedplezier


» Bekijk op OTTO DE

6

Jockenhöfer Group hoekbank, met hoofd- of rugverstelling, inclusief losse Z


» Bekijk op OTTO DE

7

Plaatsen van stijl hoekbank, poef monteerbaar links of rechts, inclusief 3 losse


» Bekijk op OTTO DE

8

WERK2 hoekbank »Mandy«, sofa, hoekbank met slaapfunctie, bedstee, zitdiepte


» Bekijk op OTTO DE

9

INOSIGN hoekbank »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met 2 sierkussens


» Bekijk op OTTO DE


Hoekbanken in blauw voor kleine en grote woonkamers

Een blauwe hoekbank is een ideale oplossing voor zowel kleine als ruime woonkamers of open woonruimtes. De sofastellen in blauw zijn ook verkrijgbaar in verschillende breedtes: De selectie in dit opzicht is ongeveer voldoende van 220 cm tot 350 cm lengte. Ook het aantal zetels varieert dan ook. Afhankelijk van de breedte bieden de hoekbanken ruimte voor drie, vier of vijf personen. Diverse uitvoeringen zijn voorzien van een relaxfauteuil, een uitbouw (deels zonder rugleuning), die ook als relaxfauteuil gebruikt kan worden. Dankzij de verscheidenheid aan maten vindt u de juiste variant voor het feelgoodgebied.

Voor kleine kamers is het logisch om het zitmeubilair tegenover de muur te plaatsen. Voor grote woonkamers of woonconcepten zonder muren is het ook mogelijk om de hoekbank in het midden op te zetten. Aan de ene kant blijkt een hoekbank een comfortabel stuk ontspanningsmeubilair te zijn, aan de andere kant is het een comfortabele zithoek voor u en gasten die zich hebben verzameld om te kletsen.

De verbazingwekkende verscheidenheid aan blauwe tinten op de hoekbank

Blauw is een elegante schaduw en een hoekbank in deze kleur geeft het decor een extra nobele toets. Bovendien is er een zeer grote verscheidenheid aan kleurnuances bij het bekleden van de banken, te beginnen met Aqua, turkoois en hemelsblauw boven Marine, Benzine en Marine tot zeer donker middernachtblauw. Welke kleur u ook verkiest in uw interieurontwerp: wanneer u op zoek bent naar een blauwe Eckcouch is hoogstwaarschijnlijk een model dat past bij de kleur van uw interieur.

Hoekbank in benzine
Hoekbank hemelsblauw
Hoekbank in ijsblauw

Hoekbanken in blauw inspireren in verschillende stijlen

Blauwe hoekbanken worden gepresenteerd in verschillende stijlen, waaronder de Landhuisstijl in hemelsblauwe, barokke stijl met hoogwaardige quilt en fluwelen look, retro stijl in donkerblauw en modern design in marineblauw of turkoois. De blauwe tint komt in al deze stijlen goed tot zijn recht. In het geval van feitelijke Industriële stijl het ziet er net zo aantrekkelijk uit als de casual Scandinavische stijl of ontwerpen die schitteren met nieuwe ideeën.

Stoffering, stoffering en uitrusting van de hoekbanken

Ook qua bekleding verschillen de hoekbanken in blauw. Welke bekledingsvariant de juiste is, hangt af van de voorkeuren en het doel van de bank. Bijvoorbeeld een Asveerophanging in combinatie met Koudschuim uiterst comfortabel en is bijzonder geschikt voor Rust en ontspan. Met een bank met Veerkern en schuim de zitting is iets minder flexibel, maar Stal, wat resulteert in een combinatie van comfort en stabiliteit die ideaal is om te slapen. Deze variant is het ideale zitmeubel, dat bijvoorbeeld ook bedoeld is voor het bezoeken van vrienden met overnachtingen, omdat de veerkern de rug in vorm houdt.

Met betrekking tot de hoes van de blauwe bankstellen, vindt u ook het hele assortiment, dit varieert van Constructiemateriaal boven Microvezel en Fluweel totdat Leer. Elk type hoes heeft zijn eigen aantrekkelijke look en een unieke uitstraling. Diverse extra apparatuur zoals een Relax functie, Aanpassing van het hoofdeinde, Verstelling rugleuning of een Verlichting verhoog het comfort.

Combineer blauwe hoekbank met wit

Hoe komt het dat het inrichten van de woonkamer in een Blauw-witte kleurencombinatie straalt zoveel charme, harmonie en puurheid uit? Waarom associëren we deze kleuropstelling met Sereniteit, rust, openheid en orde? Dit heeft in de eerste plaats te maken met ons onderbewustzijn, dat de kleur blauw met de kalmerende uitgestrektheid van de zeeën en oceanen, evenals met de Oneindigheid van de hemel Verbindt. De kleur Wit is ook uitgerust met Lichtheid, zonneschijn, vreugde en zuiverheid. Het combineren van beide kleuren, blauw en wit, in één kamer versterkt het effect van de blauwe tint des te meer en geeft ons het gevoel buiten in de natuur te zijn, omringd door water, golven en zon. Vooral als een muur van glas is gemaakt of het zonlicht de woonkamer door meerdere ramen overspoelt. Blauw en wit zijn beide kleuren die we instinctief vertrouwen en die, net als de natuur zelf, een kalmerend effect op ons hebben. Dit effect kan worden bereikt met een blauwe hoekbank een witte muur als achtergrond of met een Hoekbank in blauw achter een witte salontafel. Wit geschilderd teakhout en blauwe bank als contrast vormen de perfecte setting voor een ontspannen avond.

Distribueer er een paar witte kussens op de blauwe bank en versier het dressoir met een volledig lichtgevende witte vaas of witte kaarsen. Je zou dus de basis hebben. Zodat de witte muur er niet zo leeg uitziet, zou je een Canvasbeeld van een betoverend zeegezicht Ophangen. Hoogglans highboards in wit zou ook heel goed in het totaalplaatje passen en er ook nog eens uiterst elegant uitzien.

Heb je wel eens gedacht aan een witte bank met blauwe strepen? Als u de kamer gebruikt met witte gordijnen versier en plaats uw bank in de buurt van grote franse ramen, het is gegarandeerd dat u onmiddellijk een open en gastvrij effect zult bereiken. Maar als je een pure blauw-witte fusie wilt bereiken, wat gewoon een genot voor de ogen is, combineer dannier een witte hoekbank met blauwe kussens en blauwe fauteuils. We raden een donkerblauw of koningsblauw en een iets lichtere tint blauw aan voor de muur. Als je je muur hemelsblauw kleurt, kun je koningsblauwe bankdelen (poef) gebruiken, die goed te combineren zijn met een witte leren bank.

Een belangrijk onderdeel van de inspanning om wit en blauw samen te brengen in de woonkamer is om de balans van kleuren te behouden. Als je te veel blauwe meubels hebt en niet genoeg wit, zul je de onbalans onmiddellijk merken. Probeer gewoon een gelijkmatige verdeling te bereiken om het totaalbeeld er harmonieuzer uit te laten zien.

U kunt bijvoorbeeld wit gebruiken voor de bank, boekenplank, dressoir, ladekast en vloerlampen en blauw voor de muur, poef en kussen. Dat klinkt niet als veel blauw, maar vergeet niet dat de muren het grootste deel van het uitzicht op de kamer innemen. De muur is het grootste element dat je aandacht zal trekken. Daarom heb je niet veel meer blauwe elementen nodig. De blauwe Uitzicht op het meer trouwens, in de woonkamer wordt ook wel maritieme look genoemd en lijkt erg op de Scandinavische stijl.Recent Posts