Sofaset 3-delig (3-2-1) : TOP modellen & koopadviesDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Bankstel 3-delig

Een driedelige bankstelook Sofa Set kan anders geplaatst worden en biedt dus meer ruimte om de inrichting naar wens in te richten. Met de zitelementen kunt u bijvoorbeeld een comfortabele en aantrekkelijke ruimte creëren om samen met je gasten zitten in een levendige ronde en geniet van de avond. Een populaire combinatie van driedelige bankstellen is de variant Driezitter plus tweezitter plus fauteuil (3-2-1). In het volgende artikel geven we een overzicht van de ontwerpopties, stijlen en hoezen van de bankstellen en tonen we aanbevolen modellen.

Onze TOP-aanbevelingen voor 3-delige bankstellen

2

Max Winzer® zitgroep »Isabelle«, (3 st.), met edele knop stiksels & gedraaid


» Bekijk op OTTO DE


Met een bankstel 3-delig ontwerp de woonkamer individueel

De bankstel als focus

Met een ruime woonkamer is het logisch om de driedelige bank in het midden van de kamer te ensceneren. Door de tweezitter en de fauteuil rechts en links van de driezitter te plaatsen, creëer je een harmonieus, cirkelvormig en open naar één kant feel-good gebied. In het midden mag een salontafel voor hapjes en drankjes niet ontbreken. De hoeken bieden ruimte voor kleine bijzettafeltjes. Als alternatief kunnen hier groene planten en elegante kroonluchters worden opgezet, die de woonkamer lounge extra charme geven. Wilt u uitnodigen voor een film- of serie-avond? Dan is er de mogelijkheid om het zitmeubilair op te bergen in licht gebogen rij Regelen. Zo hebben de familie en vrienden een goed zicht op het grote scherm en kan de home cinema avond beginnen.

Een bankstel zorgt voor afwisseling

Dankzij een bankstel in 3-2-1 stijl kan de woonkamer zonder veel moeite opnieuw worden ontworpen. U kunt bijvoorbeeld uw zithoek wijzigen met behulp van de Plaats de driezitter en de tweezitter tegenover elkaar en de Fauteuil in schuine positie aan de smalle kant oprichten. Vooral bij open woonconcepten kan het meubilair voor de verandering in de ruimte worden verdeeld, zodat er verschillende kleine ontspanningsruimtes worden gecreëerd.

Sofastellen zijn aanpasbaar

Op kleinere kamers het is het beste om de driezitter en de tweezitter aan de muur te plaatsen, in de vorm van een Hoek zitgroep. De fauteuil moet vrij staan. Met de meerdelige bankstellen zijn de juiste oplossingen ook te vinden in ruimtes met verschillende indelingen, omdat de zitelementen op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt.

3 manieren om een 3-delige bankset in uw woonkamer te regelen

Hier zijn drie verschillende manieren om een 3-delige bankset in uw woonkamer als één eenheid te rangschikken.

Optie 1: L-vorm

Een manier om je 3-delige bankstel te rangschikken is door een L-vorm te vormen. Om dit te doen, zet u de 2-zitsbank en de 3-zitsbank samen om één kant van de L te vormen en plaatst u de fauteuil alleen aan de andere kant. Dit arrangement is geweldig als je een Gespreksveld Hierdoor kunnen mensen van de ene kant van de L naar de andere kant kijken. Het is een uitstekende optie, vooral voor grote woonkamers. De L-vorm van de set creëert een Cozier Ruimte gecreëerd waar u kunt chatten met vrienden en familie of gewoon ontspannen. Het arrangement is ook erg handig als je alles binnen handbereik hebben en toch voldoende bewegingsvrijheid hebben hebben.

Optie 2: U-vormige opstelling met fauteuil in het midden

Een andere manier om je 3-delige bankstel te rangschikken is de “U” vorm. De 3-zitsbank en de 2-zitsbank vormen de twee langere zijden van de U, terwijl de fauteuil aan de kortere zijden ertussen staat. Door de open vorm van de set zal de ruimte visueel groter lijken en is daarom ideaal voor kleine ruimtes. De U-vormige opstelling is ook erg handig als je alles binnen handbereik hebben.

Optie 3: U-vormige opstelling met 3-zitsbank in het midden

In deze opstelling staat de 3-zitsbank in het midden van de kamer en de 2-zitsbank en fauteuil staan rechts en links van de bank. Deze set is ideaal voor kamers met open haard of tv. Het open ontwerp van de bank nodigt u uit om te ontspannen en te entertainen, terwijl de twee fauteuils de kamer gezellig maken. Deze opstelling is ook handig omdat je alles binnen handbereik hebt.

Er zijn veel verschillende manieren om een 3-delige bankset in je woonkamer op te zetten. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en het ontwerp van uw woonkamer. Probeer verschillende arrangementen totdat u er een vindt die u leuk vindt!

Stijlen en kleuren – welke bankstel voor welk interieurontwerp?

De handel houdt de meubelsets in verschillende stijlen, zodat u ook uw woonkamer naar eigen wens kunt inrichten.

Durf je iets nieuws te proberen of de Scandinavische stijl te proberen?

Voor een zeer trendy inrichting komen bijvoorbeeld 3-delige bankstellen in het geding, die inspireren met nieuwe vormen, details en kleuren. De Scandinavische stijl is ook altijd terug te vinden in het zitmeubilair en presenteert zich in frisse, eigentijdse designs, waarbij de Kleuren altijd zacht en helder zijn hoe Hemelsblauw, pastelblauw, beige of rosé. Het kleurenschema van het interieurontwerp in Scandinavische stijl zorgt voor een aangename flair.

Sofa set 3-2-1

Van retro look naar Chesterfield

Verschillende bankstellen met hun vormen en felle kleuren doen denken aan de stijl van de Jaren 1950 of 1960. Ze zijn het ideale middelpunt voor een fantasierijk interieur in retrostijl. Ook de bankstellen in Chesterfield design doen denken aan een vroeger tijdperk. Het bijzondere van dit zitmeubel is de Diamantstructuur op de cover van de rugleuning. Het kleurenschema wordt gedomineerd door een donker, warm ogend bruin, donkergroen en donkerblauw. Chesterfield-meubels kunnen worden gecombineerd met rijkelijk versierde ladekasten uit dezelfde periode. Het is ook mogelijk om een respectabel contrast te creëren met meubels in een modern lineair ontwerp.

Prachtige barokke stijl of tijdloos

Driedelige bankstellen in barokstijl zijn zeer uitgebreid bewerkt. Aan deze prachtige, vaak Room Zitelementen, er zijn ook de bijbehorende kasten en salontafels. Als u op zoek bent naar tijdloos elegante bankstellen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met verschillende inrichtingsstijlen: u vindt ook verschillende zitmeubelen in verschillende discrete of sterke kleuren in deze richting.

De hoezen van 3-delige bankstellen en hun respectievelijke voordelen

Er zijn drie soorten covers: Stof, imitatieleer en echt leer. Stoffen hoezen omvatten: Weefsels en textuurweefsels, fluweel, velours en microvezel. Fabrikanten gebruiken over het algemeen stofsoorten die duurzaam zijn, maar ook huidvriendelijk. Microvezel is ook bijzonder gemakkelijk schoon te maken en ongevoelig voor vlekken. Hoezen van imitatieleer hoeven qua uiterlijk niet te vrezen voor vergelijking met echt leer. Uw voordeel zit hem zeker in de eenvoudige verzorging. Bij echt leer zijn het de unieke uitstraling en het uiterst aangename gevoel die dit materiaal zo aantrekkelijk maken.

Bij het stofferen van een 3-delige bankstel kunt u kiezen tussen een Veerkern en een Asveerophanging kiezen. Terwijl een veerkern minder oplevert en dus steviger blijft tijdens het zitten, biedt een schachtveervering een zachter zitcomfort. Wat echter als aangenaam of comfortabel wordt ervaren, verschilt van persoon tot persoon. Voordat u koopt, moet u ook overwegen waar de bankset voor bedoeld is: moet deze meer dienen voor ontspanning of wordt deze voornamelijk gebruikt als loungemeubilair voor de gezellige gespreksronde. Naast het zitmeubilair met ophanging en schuim zijn er ook modellen met zachte pads verkrijgbaar. Sommige bankstellen hebben een ontspanningsfunctie met verstelbare rugleuning en extra voetsteun of een bedfunctie.

Samenvatting

Füzijn de verschillende eisen en stijlwensen te vinden de bijbehorende driedelige bankstel. Het is belangrijk om de ruimte te meten voordat u koopt en om te overwegen welke positioneringsopties het zitmeubilair toestaat. Als de woonkamer bijvoorbeeld niet erg ruim is, moet u letten op de afmetingen van de bankstellen en kiezen voor smallere zitelementen. Meubels die te groot zijn, beschadigen de algehele indruk van het interieurontwerp. Een woonkamer met veel ruimte daarentegen laat ook 3-delige bankstellen met brede elementen toe.Recent Posts