sit&more living landschappen: modern en gezinsvriendelijkDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

zitten en meer Residentiële landschappen

Achter het merk sit&more schuilt een fabrikant van banken en levende landschappen met meer dan 30 jaar ervaring. Het gestoffeerde meubilair is uitsluitend binnen de Europese Unie, in onze eigen fabrieken en met de hand produceert en hecht veel belang aan Kwaliteit. Met een levend landschap van het merk sit&more in U-vorm krijg je een grote, moderne en hoogwaardige gestoffeerde meubelsWelke Ruimte voor het hele gezin en de ideaal brandpunt in een ruime woonkamer Maakt. Vooral aan te bevelen zijn de volgende woonlandschappen van het merk sit&more.

sit&more woonlandschappen: Onze TOP aanbevelingen

1

sit&more Living landscape »Bandos«, in 2 verschillende maten, optioneel met


» Bekijk op OTTO DE

2

zit&meer woonlandschap, optioneel met bedfunctie, inclusief hoofdeindeverstelling


» Bekijk op OTTO DE

4

zit&meer woonkamer, inclusief boxspring/veervulling, optioneel met bed


» Bekijk op OTTO DE

6

sit&more Living landscape »Stardust«, inclusief hoofdeindeverstelling, armleuningfunctie


» Bekijk op OTTO DE

7

zit&meer leefruimte, 15 cm voethoogte, inclusief zitdiepteverstelling en hoofd tei


» Bekijk op OTTO DE

8

zit&meer levend landschap »Bendigo V«, inclusief zitdiepteverstelling, bodemvrijheid


» Bekijk op OTTO DE

9

sit&more Living landscape »Stardust«, inclusief hoofdeindeverstelling en armleuningradio


» Bekijk op OTTO DE


Kwaliteit van bekleding, hoezen en frame

Een doorslaggevende kwaliteitsfunctie voor een goede bank is hoogwaardige bekleding. Optioneel kun je kiezen voor een foam padding of een spring padding met foam erop. Goede bekleding zorgt voor een lange levensduur met een goede maatvastheid van de bank. Dat Dichtheid van schuimvulling van de woonlandschappen van sit&more is minstens 30 kg per kubieke meter En de Maximale gewichtsbelasting tot 120 kg per stoel.

Voor alle woonlandschappen van het merk sit&more, de Houten frame van FSC-gecertificeerd hout en wordt dus verkregen uit een meer verantwoord bosbeheer. Afhankelijk van de vraagprijs kun je ook kiezen tussen verschillende referentiekwaliteiten. Er is Covers met 20.000 schuurcycli, maar ook zeer hoogwaardige ontwerpen met maximaal 80.000 schuurcycli. De schuurcycli geven aan hoe duurzaam de bekleding van de bank is. Voor een particulier huishouden met intensief gebruik van het meubelstuk worden ten minste 15.000 schuurcycli aanbevolen. De meeste sit&more woonlandschappen zijn gerelateerd aan onderhoudsvriendelijke microvezelWelke gemakkelijk af te vegen en dus geschikt voor het hele gezin of huisdieren is. Als u een elegantere bekleding wilt, zijn imitatieleer of fluwelen hoezen de juiste keuze.

Grote selectie voor alle vereisten

Voor alle individuele wensen biedt het merk sit&more levende landschappen in veel verschillende uitvoeringen. Hoe oplossingen te vinden in verschillende kleuren van Grijs, bruin, antraciet tot petrol, rood en ivoor, en voor kleine en grote ruimtes, maar ook tegen verschillende prijzen. Afhankelijk van de kamer kunt u gebruik maken van de Kwartiermakere meestal aan de rechter- of linkerkant. Daarnaast hebben veel modellen een optionele Bed functie, zodat u in een mum van tijd een overnachting voor gasten kunt creëren. Als je een model meeneemt Bedstee, vindt u extra opbergruimte voor kussens en dekens.

Dankzij diverse combinaties is voor elke inrichtingsstijl het juiste woonlandschap te vinden. In donkere gedempte kleuren is de selectie erg groot. Maar ook in lichte beige tinten of fellere kleuren modellen zijn beschikbaar voor aankoop. Op deze manier hebben zowel de gezellige landelijke stijl en Scandinavische stijl, voor een moderniteit en schone meubels of voor de Industriële stijl vind de juiste bank. Combinatiemogelijkheden zijn verkrijgbaar met chroomkleurige voetjes of houten voetjes in verschillende looks.

Prijzen van sit&more residentiële landschappen

De residentiële landschappen van sit&more zijn beschikbaar in verschillende prijsniveaus. Er wordt altijd aandacht besteed aan een zeer hoogwaardige afwerking in de productie, maar u kunt de prijs bij de aankoop beïnvloeden door de additieven te selecteren, zoals een slaapfunctie of de afdekkwaliteit. De goedkope modellen beginnen bij ongeveer 1.000 € En de grootste versies van de hoogste kwaliteit kosten ongeveer € 3.500 (vanaf 14.04.2022).Recent Posts