Levende landschappen in Scandinavisch design – Onze TOP favorietenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Levend landschap Scandinavisch

Het Scandinavische design is Rechtlijnige en minimalistisch en tegelijkertijd straalt het veel uit Gezelligheid Van. Scandinavische woonlandschappen zijn in hun kleuren en vormen de Landschap van het Scandinavische schiereiland, waarop de Staten Zweden Noorwegen en het noordwesten Finland is hierop gebaseerd. De sofalandschappen bootsen steil na Kliffen Zee en stranden en worden omgezet in heldere en natuurlijke kleuren zoals Wit, lichtgrijs, Beige, Zand, Turkoois en Munt Aangeboden. De royale afmetingen van woonlandschappen doen ook denken aan de eindeloze uitgestrektheid van zee of groene landschappen. Natuurlijke materialen zoals Katoenen stoffen of linnen Vanwege hun aangename gevoel zijn meubelstoffen populair in scandinavische woonlandschappen en laten ze de gestoffeerde meubels er nog natuurlijker uitzien. Belangrijke fabrikanten van residentiële landschappen in Scandinavische stijl zijn andas, sit&more, furninova, elbgestoeber, Home affaire en Guido Maria Kretschmer Home&Living.

Levende landschappen in Scandinavisch design – Onze favorieten

3

anda’s woonlandschap »Blackburn Luxus«, met bijzonder hoogwaardige bekleding voor


» Bekijk op OTTO DE


De Woonlandschap »Janek« door andas in Scandinavisch design brengt een speciale feel-good sfeer en comfort in de kamer. Het heeft een royaal bemeten zit- en liggedeelte met een breedte van 324 cm en een diepte van 191 cm. Met zijn aantrekkelijke Houten voeten het lijkt uit de natuur te zijn gehaald. Het kan vrij in de kamer worden geplaatst en zo harmonieus worden aangepast aan de bestaande meubels. De poef kan worden gekocht voor de linker- of rechterkant van het woonlandschap. Het sofalandschap »Janek« is in delicate en verfrissende tinten beschikbaar als Lichtblauw, lichtgrijs, flamingo, mint, olijf en turkoois. Er zijn verschillende meubelstoffen om uit te kiezen: Fijne structuur, Chenille en Structuur zacht. De basis en de voeten van de gestoffeerde meubels zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd® materiaal op houtbasis gemaakt. Als het gaat om bekleding, hecht de fabrikant veel belang aan aangenaam zitcomfort: het sofalandschap is uitgerust met een Veerkern evenals een ademende polyetherschuimvulling met een hoge Schuimdichtheid van 30 kg/m³ en een Asveerophanging Uitgeruste.

Voor een Scandinavische flair in de woonkamer biedt ook de comfortabele Woonlandschap »Helsingborg« door andas. Ze maakt indruk met haar helder en minimalistisch design en hun sierlijke houten voeten. Met een robuuste Houten frameEen Veerkern en een ademende polyetherschuimvulling, het belooft veel gezellige en comfortabele uren met vrienden en familie.

Met modern Skandi design en aantrekkelijke houten voeten inspireren ook de Residentieel landschap »Blackburn Luxus« van het merk andas. Om te ontspannen en te blijven hangen, de Home affaire Woonlandschap »Marseille« in Scandinavische stijl Een. Met zijn welgevormde houten voeten en de Bekleding in structurele en geweven stoflook Het ziet er heel elegant uit.Recent Posts