Levende landschappen in cognac met leer en vintage lookDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Levende landschappen Cognac Leer Vintage

Een levend landschap in Cognac biedt u en uw familie en vrienden extra ruimte om te ontspannen, Samen tv kijken of voor Spelletjesavonden. En dit alles in de stijlvolle, nobele sfeer, wat de kleur is Cognac brengt met zich mee. Cognac behoort tot de familie van bruine tinten en heeft dus tegelijkertijd een Aarding, nuchter en kalmerend effect.

2

exxpo – sofa fashion living landscape, incl. hoofd- of rugverstelling, optioneel m


» Bekijk op OTTO DE

5

exxpo – sofa fashion living landschap, incl. hoofd- of rugverstelling optioneel met


» Bekijk op OTTO DE

6

andas levend landschap »Nordfyn«, edel design in 3 bekledingskwaliteiten, ontwerp door Mort


» Bekijk op OTTO DE


Een van onze TOP favorieten is de Stijlvol cognackleurig levend landschap uit Imitatieleer »Pinto« door Plaatsen van stijl. Het trendy, eenvoudige U-vormige ontwerp harmonieert perfect in woonkamers die zich in de minimalistische stijl, industriële stijl of moderne stijl zijn ingesteld. Opvallend Ontwerpelementen in het stofferingslandschap, de Sekwestratie evenals de Metalen voetjes in slipvorm. De Asveerophanging en de bovengemiddelde schuimdichtheid van 35 kg/m³ spreekt voor een hoge Gemak en lange levensduur van de bekleding. Het bankframe bestaat uit Houtdie FSC gecertificeerd® is.

Het hoogwaardige woonlandschap van Exxpo – Sofa Mode heeft een referentie van Natuurlijk leer. Het is optioneel verkrijgbaar met Bed functie en Bedstee en kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een slaapplaats. Dankzij de geïntegreerde Hoofd- en Terug aanpassing een bijzonder comfortabele zit is mogelijk.

Het woonlandschap »Alberto« door Thuisaffaire met microvezel in Vintage look versterkt de feel-good sfeer in de woonkamer. Afhankelijk van de ruimtelijke omstandigheden kan het worden gekocht met poef en Recamiere voor de linker- of rechterkant. De mogelijkheid tot verstelling van het hoofdeinde en de optioneel verkrijgbare bedfunctie maken van dit gestoffeerde landschap een functioneel en trendy meubelstuk. Bereid je voor op vele ontspannende momenten!

Veel ruimte voor familie en gasten biedt ook de mooie en gezellige woonkamer van Sit&Meer met veerkern, hoofdeindeverstelling en optioneel met bedfunctie.

De Scandinavisch Residentieel landschap met een vleugje cognac »Nordfyn« door Andas is gekoppeld aan een verwijzing van Luxe microvezel in lederlook Verkocht. Het is ontworpen door de Deense ontwerper Morten Georgsen, wiens motto is om stijl en functionaliteit te combineren in een strak design.Recent Posts