Kettler Tuinmeubelen – Hoogwaardig en comfortabelDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Kenmerken van Kettler tuinmeubelen

Kettler Ligbed Wit Kunststof

Ongeacht de gebruikte materialen overtuigt Kettler tuinmeubelen met hun weersbestendigheid. Door gebruik te maken van speciale verwerkingstechnieken is dit tuinmeubilair zelfs bestand tegen de slechtste weersomstandigheden. Bijzondere aandacht zal ook worden besteed aan Gemakkelijk schoon te maken gelegd.

De maatvaste stof en stoffen en de naleving van ergonomische aspecten garanderen een hoog niveau van zitcomfort en een aangenaam ligplezier tijdens de Kettler Alu Tuinstoelen. Verstelbare rugleuningen zorgen voor de nodige aanpassing aan individuele behoeften.

(Advertentie)
» Bekijk Kettler tuinbed bij Amazon

Kettler tuinmeubelen van kunststof

Kettler hecht bijzonder belang aan kunststof meubelen UV- en weersbestendigheid. Natuurlijk moeten met name zit- en ligmeubelen bijzonder stabiel en robuust zijn, zodat ze het beste voldoen aan de eisen voor tuinmeubelen. Als materiaal komt hoogwaardig kunststof voor gebruik – bijvoorbeeld: Volledig polymeer. Deze kunststof is kleurvast, en vuil van zonnebrandcrème of andere dingen zijn gemakkelijk af te vegen: meer dan een vochtige doek is niet nodig voor het reinigen. De meeste tuinstoelen en ligstoelen van het merk Kettler wegen minder dan 15 kilogram, zodat ze Eenvoudig te verplaatsen en moeten worden opgeruimd.

Het Kettler tuinbed in wit

De Kettler ligbed in wit van modern kunststof(Advertentie) voldoet volledig aan de eisen die men vandaag de dag heeft aan tuinstoelen. Aan de ene kant zijn zowel het frame als het zit- en achteroppervlak gemaakt van volledig polymeer, aan de andere kant weegt de tuinstoelen van de Roma-serie slechts ongeveer 11 kg. Andere belangrijke productkenmerken zijn UV-bestendigheid en de multi-verstelbare rugleuning. Bij installatie meet de Kettler bank 183 x 79 x 106 cm, de maximale belasting is opgegeven als 120 kilogram. Dit betekent dat ook langere en zwaardere mensen gebruik kunnen maken van deze moderne tuinstoel van het merk Kettler. In feite stellen Amazon-kopers van deze bank dat de Robuustheid, goede verwerkingskwaliteitt en de TÜV-geteste veiligheid overtuigend zijn. Omdat de bank wit is, kan deze uitstekend worden aangevuld met de gewenste bekledingspad. De goede prijs-kwaliteitverhouding, die overeenkomt met dit Kettler ligbed, wordt door velen gewaardeerd. Omdat het plastic volledige polymeer honderd procent recyclebaar moet zijn, wordt een ander voordeel voor het product toegevoegd.

Voordelen van de tuinbank van modern plastic ten opzichte van hout/metaal

Tuinstoelen zijn ook beschikbaar van hout of metaal, maar de meest ongevoelige zijn tuinstoelen gemaakt van moderne kunststoffen, zoals die van Kettler, omdat ze alleen van tijd tot tijd hoeven te worden schoongemaakt. Houten ligstoelen voor buitengebruik moeten daarentegen op regelmatige tijdstippen worden behandeld met olie of glazuur. Als het geen aluminium ligstoel is, moeten metalen tuinstoelen vaker worden gecontroleerd op roestplekken. Ten opzichte van ligbeden van hout en/of metaal bieden kunststof ligbeden dus drie voordelen: ze zijn lichter, minder veeleisend, makkelijk schoon te maken en ook goedkoper. Als je een plastic ligbed vergelijkt met een van aluminium, is de laatste veel duurder. Omdat plastic ligstoelen kunnen worden aangevuld met aantrekkelijke bekledingspads, kunnen ze niet alleen dienen als een oase van ontspanning, maar ook als tuin- of terrasdecoratie.

Materialen van Kettler tuinmeubelen

Qua materialen is er een enorme verscheidenheid aan aluminium, Aluminium combinaties, staal, kunststof, riet en teak/acacia hout. Door zijn positieve eigenschappen en eenvoudige verwerkbaarheid neemt aluminium bij Kettler een dominante positie in. Door speciale coatingprocessen krijgt dit metaal niet alleen een mooi glanseffect, maar overtuigt het ook met weersbestendigheid.

Voor tafelbladen, zit- en rugelementen en armleuningen maakt Kettler steeds vaker gebruik van kunststof, dat zich door zijn lichtheid en maatvastheid als materiaal heeft gevestigd. In decennia van ervaring en onderzoekgsarbeit ontwierp deze tuinmeubelfabrikant met KETTALUX en KETTALUX-PLUS eigen kunststof formuleringen, die wordt gekenmerkt door een speciale oppervlaktestructuur uitsteken. Een specifieke oppervlaktebehandeling (KETTLOTHERM) ondergaat bij Kettler ook staal, dat in sommige productlijnen wordt gebruikt.

Het assortiment omvat ook vrijetijdsmeubilair gemaakt van hoogwaardig teakhout. Deze natuurlijke grondstof is afkomstig uit milieuvriendelijke bosbouw en heeft FSC-certificering®. Zit- en ligvlakken zijn deels gemaakt van maatvast en luchtdoorlatend buitenweefsel (vlecht). Voor dit materiaalmateriaal zijn er versies in weef- en netstructuur.

Kettler klapstoel van kunststof in wit – solide en betaalbaar

De klapstoel van Kettler overtuigt over de hele lijn. Het eerste dat in het oog springt, is het eenvoudige en hoogwaardige ontwerp, dat zich perfect aanpast aan het andere tuin- of balkonmeubilair en er zelfs na lang gebruik nog steeds goed uitziet.

Ook de meubelgroepen met het Kettalux-Plus kwaliteitscertificaat zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Dit staat voor een speciale coating op de kunststof oppervlakken, die het reinigen vergemakkelijkt en zorgt voor een hoge mate van schittering.

Omdat tuinmeubelen stabiel moeten zijn, vertrouwt Kettler ook hier op hoge kwaliteit. De klapstoelen kunnen tot 140 kilogram dragen zonder hun stabiliteit te verliezen. De stoelen zijn de hele zomer te gebruiken en in de herfst makkelijk op te bergen. Doordat de klapstoelen van Kettler kunnen worden ingeklapt, is dit eenvoudig en wordt er veel ruimte bespaard.

De klapstoelen van Kettler zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hoogwaardige kunststof zorgt er ook voor dat het tuinmeubilair bestand is tegen zwaar gebruik door zon, regen en sneeuw. De levensduur is ook duidelijk bij regelmatig gebruik, want zelfs dan kunt u vertrouwen op de plastic klapstoelen.

De verschillende series garanderen ook dat je precies de klapstoel vindt die past bij je eigen tuin of balkon. Zij het een klapstoel van de Nice Serie, die staan voor heldere kleuren en een ontspannen zomer, een model van de Rimini-serie, wat staat voor een soeverein vakmanschap of een klapstoel van de Roma-serie, wat staat voor easy care en ongecompliceerd gebruik. Elke serie heeft zijn voordelen, waarbij de tuinmeubelen van Kettler over het algemeen staan voor hoge kwaliteit.

In combinatie met de lage prijs is de Kettler klapstoel de perfecte aanvulling op elke tuin en balkon. Zelfs voor gedurfde interieurs kan de klapstoel worden gebruikt.

Samenvatting

Kettler tuinmeubelen zijn de hoogste Duitse kwaliteitsproducten. Hoogwaardige materialen, nauwkeurig vakmanschap en een aantrekkelijk uiterlijk combineren in de afzonderlijke meubels voor buitengebruik om een harmonieus totaalwerk te vormen. Het uitgebreide assortiment omvat het gehele assortiment vrijetijdsmeubilair met tafels, fauteuils, stoelen, krukken, ligstoelen, serveerwagens en schommels. De grote keuze aan bijpassende kussens en kussens maakt het aanbod compleet.Recent Posts