Hoekbanken met LED – Comfortabel en sfeervol verlichtDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Grote hoekbanken zijn een echte blikvanger in de woonkamer. Ruim en geschikt voor het hele gezin en de gasten. Om ze op een moderne en stijlvolle manier aan te vullen, worden tal van modellen aangeboden met geïntegreerde LED-verlichting. Het zorgt voor een sfeervolle ambiance en ziet ook State-of-the-art Van.

1

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief RGB LED-verlichting en Bluetooth-geluidssysteem,


» Bekijk op OTTO DE

2

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief LED-verlichting, met bedfunctie en bedstee


» Bekijk op OTTO DE

3

Jockenhöfer Group hoekbank, gestoffeerde hoek met bedfunctie en bedstee, RGB-LED-Bel


» Bekijk op OTTO DE

4

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief RGB LED-verlichting en Bluetooth-geluidssysteem,


» Bekijk op OTTO DE


De verschillende versies van de verlichting

Veel hoekbanken hebben LED-verlichting in het paneel van de bank Belemmerd. Zo wordt een effectieve stemming gecreëerd, zonder al te opdringerig licht. Vooral bij hoekbanken is het logisch om een variant te kiezen waarbij alle panelen die in dezelfde richting wijzen geïntegreerde verlichting hebben. Zo ontstaat een samenhangend totaalbeeld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de modellen tussen led met één kleur, meestal in wit of geel, of de zogenaamde RGB LED’s. Vaak worden de twee varianten ook wel Dimbaar Installatie beschikbaar. De RGB LED’s danken hun naam aan de kleuren Rood, Groen en Blauw en zijn opgenomen als lichtgevende diodes. Op deze manier kan de Veranderde kleur van de verlichting worden. Als het zelfs RGBW LED’s zijn, worden de kleuren bovendien aangevuld met een witte diode. De verschillende diodes worden dan in verschillende intensiteiten gebruikt en dus de gewenste kleur. Om het kleurverzoek eenvoudig aan te passen, Afstandsbedieningen Inbegrepen. Zo kun je de kleur eenvoudig aanpassen vanaf de bank of vanaf andere plekken in de kamer.

Hoekbank LED

Sommige LED hoekbanken kunnen worden aangesloten op de smartphone en bieden de mogelijkheid om naast het licht ook de muziek te bedienen. Niets staat dus een gezellige, romantische date of een sfeervolle avond met vrienden in de weg.

Energie-efficiëntie en technische gegevens

Als u een hoekbank met geïntegreerde LED-verlichting wilt kopen, moet u van tevoren overwegen dat deze Netaansluiting nodig. Als het de bedoeling is dat de hoekbank vrij in de kamer moet staan of zelfs als roomdivider moet fungeren, moet een stroomvoorziening nog steeds worden gegarandeerd. Om in te schatten hoeveel elektriciteit uiteindelijk door verlichting wordt verbruikt, wordt rekening gehouden met energie-efficiëntie. Volgens nieuwe specificaties moeten LED’s altijd minimaal efficiëntieklasse A hebben. Er is dus geen overmatig stroomverbruik te verwachten. Dit rendement kan ook worden toegeschreven aan de relatief lage warmteontwikkeling van de LED’s. Omdat het kan gebeuren dat u het gedimde licht vergeet of in slaap valt op de bank, zou er geen gevaar moeten zijn van een ingeschakelde verlichting.

Niettemin wordt warmte gegenereerd in een lichtgevende diode, die dringend moet worden afgevoerd. Dit wordt gegeven door de installatie met thermische interfacematerialen. Het is daarom alleen belangrijk om de hoekbank in te stellen volgens de installatie-instructies, dan moet de afvoer van warmteontwikkeling automatisch worden verzorgd. Hoekbanken met LED verlichting zijn dus niet alleen stijlvol en een absolute blikvanger, maar ook veilig.Recent Posts