Grote banken en megabanken – grandioos gestoffeerd meubilair voor loungeDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Een Grote Bank is een bank voor de woonkamer, die wordt geleverd met een speciale maat. Het biedt extra ruimte om te knuffelen, tv-avonden met het gezin en voor gezellige ontspanning. Gemiddeld is de Breedte op 2,6 – 3,2 meter En de Diepte op 1,1 -1,4 meter.

1

Nova Via Big Sofa »Biarritz«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zitting) en R


» Bekijk op OTTO DEEen van onze favoriete grote banken is de moderne Nova Via Grote Bank »Biarritz«. Hier kan het hele gezin worden ondergebracht. Het is optioneel verkrijgbaar met RGB LED-verlichting en rugleuningverstelling. Op de gezellige Home affaire Big-Sofa »Napels« in vintage look kan het ook lekker ontspannen en het ziet eruit als uit de tijd van de Koloniale stijl. Dat anda’s grote bank »Blackburn Luxus« in de trendkleur “rock” (leisteengrijs) is ideaal voor woonkamerinrichting in de Scandi Stijl. Een extra zachte en aaibare ervaring wordt geboden door de grote bank »Pantin« door Guido Maria Kretschmer Wonen met een rugkussenvulling van veren en dons. Verdere grandioze lounge gestoffeerde meubels komen van de fabrikanten en merken: INOSIGN, Jockenhöfer Group, sit&more, GALLERY M branded by Musterring , Leonique, TRENDMANUFAKTUR, furninova, Timbers en alina.

In welke kleuren worden Big Sofa’s op de markt aangeboden?

De verscheidenheid aan kleuren varieert van natuurlijke kleuren zoals Beige of Wit tot zeer expressieve en in het oog springende kleuren zoals bijv. Rood. Erg populair zijn ook stijlvolle kleuren zoals Grijs of Bruin. Het voordeel van deze kleuren is de Tijdloosheid En dat moderniteit Uiterlijk. Passend bij de rest van de woonkamer kunnen ook verschillende tinten zijn in het bereik van Blauw of Groen worden gekozen. De kleuren zilver of goud zien er nobel uit. Grote banken zijn zeer individueel in Paars, oranje of geel. Deze kleuren zijn goed te combineren met bijpassende accessoires.

Welke stijlen kunnen worden gekozen voor een Grote Bank?

Volgens uw eigen ideeën kan een Grote Bank worden gekozen uit verschillende stijlen. Op het gebied van moderne Big Sofa’s is er een breed scala aan producten. In Land overheersen heldere of natuurlijke kleuren. Als je het liever wat ongebruikelijker vindt, kun je ook een glamoureuze megabank verwerven. Deze kenmerken zich door een glanzende en in het oog springende hoes. Elegante of klassieke grote banken in grijs zijn tijdloos en getuigen van een hoge kwaliteit. In het segment van Scandinavische grote banken verschillende varianten, zoals lichtgrijs of lichtgroen, zijn ook mogelijk. Een zomers interieur biedt de Etno-stijl.

Welke bekledingsopties zijn beschikbaar op Big Sofas?

Bepalend voor een goede en gewenste kwaliteit is een geschikte bekleding. De bekledingsopties zijn gemaakt van schuim, schachtveer, veerkern, koudschuim of een riemophanging. De schuimvulling is meestal een polyetherschuim, dat te vinden is in het goedkopere tot middelste prijssegment. Duurder is het koudschuim. De hoge duurzaamheid is een voordeel van een veerkern of koudschuim.

Tegen welke prijzen worden Big Sofas aangeboden?

De prijzen zijn sterk afhankelijk van de hoes, de bekleding, de fabrikant en de maat. Gemiddeld is de Prijzen tussen de 600 euro en 1.500 euro. Hoogwaardige en bijzonder grote Grote Banken worden aangeboden voor prijzen van ruim boven de 4.000 euro. Vooral grote banken van echt leer zitten boven het gemiddelde prijsniveau.

Ronde bank witRecent Posts