Gele banken voor zonnige lentekriebelsDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Sofa geel met kleurrijke kussens
Je kent die dagen dat je helemaal uitgeput thuiskomt van je werk. Ze misten het laatste nummer, het regende en er is niet veel te zien van de aangekondigde lente. Je hebt je winterjas nog steeds niet in de kast gezet en hebt niet echt zin om iets te doen… totdat je thuiskomt en je laat verrassen door de heldere en vriendelijke tinten in je woonkamer.

1

INOSIGN hoekbank »Ancona«, met opvallende quilt, optioneel met gemotoriseerde zitting


» Bekijk op OTTO DE

2

zit&meer hoekbank, inclusief hoofdeindeverstelling en veerkern, optioneel met bedradio


» Bekijk op OTTO DEZon, goud en koolzaad voor uw kamers

Sofa geel in Scandinavische stijl

Scandinavische stijl. Sofa geel

Geel is niet bepaald een van de klassieke kleuren van een gewoon woonkamermeubel. En daarom is deze kleur bijzonder geschikt voor het zetten van stijlvolle accenten. In zijn kleurentheorie schreef Goethe over de kleur geel dat het “altijd de aard van licht in zijn hoogste zuiverheid met zich meedraagt en een vrolijke, levendige, zacht irritante kwaliteit bezit” – ideaal voor het verfraaien van de eigen woonruimtes.

Geel roept veel associaties op, die zeker ook gekenmerkt worden door individuele indrukken. De zon. Een koolzaadveld. Goud. In woonruimtes kunnen dominante gele accessoires zelfs het gevoel van kamertemperatuur veranderen. Het zal in gele kamers veel warmer lijken dan bijvoorbeeld in donker ingerichte kamers.

Woonkamer idee geel – gele muren maken je gelukkig

Wil je qua kleur tot in het volle reiken, dan behang je je muren in een sterk geel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je kiest voor een intense en ondoorzichtige toon. Gele muren zorgen ervoor dat kleinere kamers veel helderder en groter aanvoelen. Als u een smalle, slanke kamer wilt verbouwen, kunt u het beste de muur in geel schilderen, die naar de deur kijkt. Hierdoor lijkt de kamer groter.
Meubelen geel
Geel aan de muur kan ideaal worden gecombineerd met meubels en decoratieve items in zwart en wit. Kies misschien voor witte meubels, zoals een witte tafel, een witte bank en een wit dressoir. Deze zijn dan ideaal te combineren met zwarte accessoires. Kies voor lampen in zwart en zwart fotolijsten aan de muren, die perfect opvallen tussen de felle muurkleur. Om een beetje variatie in deze kleurenwereld te krijgen, kun je ook een paar tinten groen in je kamer integreren, zoals groene bankkussens of witte schalen met groene accenten.
Leven met geel

Woonkameridee met geel en grijs – designkamers modern met geel en grijs

Een iets andere aanpak is om je kamers in te richten in de kleuren geel en grijs. Dit kleurenschema wordt vooral aanbevolen voor grotere kamers, die visueel moeten worden verminderd door deze kleurkeuze. Het geel moet het grotere deel van de kamer bezetten en vervolgens enigszins worden gedempt en verminderd door grijze accessoires.

U kunt bijvoorbeeld niet alleen muren in geel ontwerpen, maar ook vloeren en vervolgens diepgrijze gestoffeerde meubels plaats. Om dit te doen, stel je dan af en toe gele accenten in die de kleur van de vloer weer oppikken.Recent Posts