Corduroy banken in beige, grijs en blauw – knuffelzacht en gezelligDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Er is niets beter dan thuiskomen na een lange dag en opkrullen op een corduroy bank. Met hun aaibare zachtheid en uitnodigende uitstraling is het geen wonder dat corduroy banken steeds populairder worden. Omdat er echter zoveel verschillende soorten corduroy, ontwerpen en stijlen van deze gestoffeerde meubels zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste bank te vinden. Hier is onze gids om u te helpen bij het uitzoeken van de perfecte corduroy bank voor uw huis. Om te beginnen presenteren we eerst onze TOP favorieten.

1

INOSIGN Big Sofa »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

2

INOSIGN hoekbank »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met 2 sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

3

INOSIGN hoekbank »Uptown«, in zachte corduroy cover, recamiere optioneel links of rechts


» Bekijk op OTTO DE

4

INOSIGN Big Sofa »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

5

INOSIGN hoekbank »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met 2 sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

6

INOSIGN hoekbank »Uptown«, in zachte corduroy cover, recamiere optioneel links of rechts


» Bekijk op OTTO DE

7

INOSIGN hoekbank »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met 2 sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

8

INOSIGN hoekbank »Enisa«, knuffelig, gezellig, zacht, in 5 kleuren, met 2 sierkussens


» Bekijk op OTTO DE

9

INOSIGN hoekbank »Uptown«, in zachte corduroy cover, recamiere optioneel links of rechts


» Bekijk op OTTO DE


Voordelen van corduroy banken

Uiterst comfortabel en gezellig

Corduroy banken staan bekend om hun comfort en gezelligheid. Ze zijn perfect om jezelf comfortabel te maken na een lange dag of om te ontspannen met vrienden en familie. De fluweelachtige look, geribbelde structuur en zacht gevoel vormen samen de charme van corduroy. De zachte stof is zacht voor de huid en de kussens zijn meestal volumineus gewatteerd, waardoor het zitten erop uiterst comfortabel is. Een bank met een corduroy hoes creëert comfort en is in combinatie met de kleur een attractie.

Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam

De moderne corduroy banken zijn zeer eenvoudig schoon te maken, omdat ze meestal bedekt zijn met microvezel. De stof is in principe slijtvast en vlekbestendig.

Breed scala aan kleuren en maten

Corduroy banken zijn er in een breed scala aan kleuren, vormen en maten. Dat betekent dat u er gemakkelijk een kunt vinden die past bij uw bestaande meubels of inrichting. Het kleurenpalet varieert van felle tinten zoals Rood of Groen boven warme tonen hoe Bruin, Roos of Terracotta tot Lichtgrijs en natuurlijk wit. Corduroy banken zijn vooral populair in Beige, Lichtblauw en lichtgrijs.

Er zijn ook veel stijlen die voordelig kunnen worden afgerond door een corduroy bank.  De typische stijl die echter goed past bij banken gemaakt van corduroy is de Retro en de Scandinavische stijl. Maar niet alleen in de kleur, stijl, vorm en grootte van de corduroy banken zijn er verschillen, maar ook in de Corduroy hoezen zelf. Bovendien zijn ze er in verschillende prijsklassen, zodat u een bank kunt vinden die bij uw budget past.

Corduroy – textuur en eigenschappen

Koord is een van de stofsoorten met een Hoop, die tot stand komt door de laatste draden die naar boven staan. Deze zorgen voor de fluweelachtige uitstraling en de karakteristieke ribben. Het is ook typerend dat de Het uiterlijk van de stof verandert afhankelijk van de richting waarin de stapel wordt gestreken. Afhankelijk van de slagrichting varieert ook de haptiek.

Corduroy Sofa Stof

In het geval van corduroy zijn er verschillen in termen van Breedte van longitudinale ribben: Er zijn onder andere Fijn snoer en breed snoer. De classificatie is gebaseerd op het aantal ribben per 10 cm weefsel. Voor de vervaardiging van de stof: Katoen of polyester (microvezel) gebruikt. Om meer elasticiteit te bereiken, voegen fabrikanten soms Spandex Bovendien. Corduroy voelt zacht en warm , is het daarom ook geschikt als meubelstof.

Corduroy banken in diverse maten en uitvoeringen

Onder de corduroy banken, de Twee- en driezitters en kleine hoekbanken populair. Deze modellen zijn eenvoudig te combineren en passen in kamers met verschillende indelingen.

XXL-modellen zoals Grote banken en levende landschappen met corduroy cover hebben de dealers in de aanbieding. Het zitmeubilair is meestal uitgerust met een VoorjaarsvullingEen Asveerophanging of in ieder geval met een hoog kussen.

Domineren op het gebied van design rechte lijnen. Hier en daar zijn er echter ook ronde vormen. Andere modellen presenteren zich met slanke metalen poten. Of Breed koord, fijn koord of Manchester corduroy, bij het bedekken met de decoratieve lengteribben, is er ook een keuze. Verschillen in uiterlijk vloeien ook voort uit het feit dat de Ribstructuur horizontaal of verticaal Loopt.

Welke stijlen harmoniëren met corduroy banken?

Corduroy banken behoren tot de Retro meubels, maar ze zijn verbeterd in termen van vormen en vooral kleuren. Geherinterpreteerd en zijn daardoor weer enorm trendy en populair. Afhankelijk van het ontwerp kunnen ze worden geharmoniseerd met verschillende stijlen. Een koffiebruine corduroy bank met metalen voetjes is perfect voor interieurdesign in de sterke kleuren van de jaren ’70.

Ook in een faciliteit in de Hygge of Scandinavische stijl een corduroy bank kan optimaal geënsceneerd worden. In deze gezellige woonconcepten voeren felle, zachte kleuren zowel in de bank als in de woonaccessoires de boventoon. Of het nu rustiek is Land of moderne minimalistische stijl: Voor deze twee inrichtingsvarianten zijn er bijvoorbeeld banken in lichte natuurlijke tinten of in licht- of donkergrijs.

Combineer een corduroy bank in stijl

Om een contrast te creëren met een royale corduroy bank, zijn meubels in een slank ontwerp ideaal. Deze omvatten een kleine, ronde salontafel met metalen poten en een delicaat dressoir met een glad oppervlak. Afhankelijk van de inrichtingsstijl is een Tafel in de stijl van de jaren ’70 of in modern landhuisontwerp naar de corduroy bank. Om de bank visueel aan te vullen, bijvoorbeeld, Corduroy kussen of Fleece kussen gebruiken. Bovendien Glinsterend satijnen hoeskussen denkbaar om ook hier voor een contrast te zorgen. De perfecte aanvulling is een deken gemaakt van zacht, vloeiend materiaal.

Een op kleur afgestemde middelgrote Rechthoekig tapijt, die voor de bank past: Dit resulteert in een harmonieus beeld. Omdat de corduroy banken meestal monochroom zijn, kan de beslissing ook op een gedessineerd tapijt vallen. Een grote vloerbedekking met patroon in retrostijl is ook een optie. Enkele of veelkleurige gordijnen, een effen corduroy bank maakt beide mogelijk. Voor woonaccessoires met patronen wordt echter aanbevolen dat een van de kleuren lijkt op de toon van de bank.

Corduroy bank zacht

Hoe verzorg ik mijn corduroy bank?

  • De corduroy bank moet Regelmoderately gezogen om stof en vuil te verwijderen. De wekelijkse verzorging bestaat uit het stofzuigen van de hoes met een bekledingsmondstuk. Indien nodig kunt u het oppervlak ook lichtjes afborstelen met een zachte kledingborstel.
  • Vlekken moeten altijd onmiddellijk worden verwijderd, bij voorkeur met katoenen doek en in cirkelvormige bewegingen zonder veel druk.
  • Hardnekkige vlekken kan worden gebruikt met een beetje milde zeep en lauw water worden verwijderd. Gebruik geen agressieve wasmiddelen, sterke drank of wasmiddelen voor de stof.
  • Op onaangename geuren om te verwijderen, moet u de kamer goed verwijderen lucht. In geval van sterke geuren, strooien Zuiveringszout op de bank en zuigen Verwijder het uiterlijk na 30 minuten.

De voordelen van banken met corduroy cover samengevat

Het fluweelachtige uiterlijk en de zachte pool van corduroy zijn vooral merkbaar op een stuk zitje. De respectievelijke lijnrichting zorgt ook voor een aantrekkelijk effect, waardoor de kleur lichter lijkt, soms iets donkerder. Daarnaast zijn corduroy covers gemaakt van microvezel duurzaam en lang bruikbaar. Een corduroy bank is niet alleen een zeer aantrekkelijk designelement, maar ook gemaakt voor een knuffelige en warme woonkamer om uit te rusten. De bekleding en comfortabele bekleding zorgen samen voor een hoog zitcomfort. Aangevuld met kussens en een donzige deken, wordt de bank een Oase.Recent Posts