Banken met ontspanningsfunctie voor een hoog ontspanningseffectDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Kom thuis en ontspan: de bank is het geheime centrum in elk appartement, een plek om je goed te voelen, om te dagdromen, voor gesprekken en gezellige tv-avonden. Banken bestaan al sinds de 17e eeuw, maar in het verleden beperkte het ontwerp zich tot het doel: een houten bank met een paar dekens en hoezen. Tegenwoordig zijn banken klein geworden Oases van welzijn die niet alleen praktisch zijn, maar ook pure gezelligheid en een high Relax effect beloven.

Banken met ontspanningsfunctie

Banken met ontspanningsfunctie nodigen u uit om te ontspannen en te blijven hangen. In deze gevallen, Hoofd- en nekdelen en/of rug- en voetdelen afzonderlijk op Knoop of door de Bediening van een zijhendel en drukinspanning Vermomd worden. Op sommige banken kunnen het beengedeelte en de rugleuning van een zitunit in de individueel gewenste zitpositie worden gebracht door simpelweg de middelste rugleuning naar voren of naar achteren te klappen. Zo kunt u een individuele zithouding innemen, die is aangepast aan uw eigen behoeften en uitkijkt naar hoge ontspanningseffecten. Het voetgedeelte is beschikbaar voor het herstel van vermoeide benen Na het werk kan uw eigen woonkamer worden omgetoverd tot een oase van welzijn. Als u gasten wilt uitnodigen en geen gebruik wilt maken van de ontspanningsfunctie, kunt u eenvoudig voetplanken en hoofdborden terugbrengen naar hun oorspronkelijke positie. De ligfunctie kan worden gebruikt in meerdere niveaus kan worden aangepast of beensteun en rugleuning kunnen worden aangepast traploos instelbaar aan de liggende positie brengen.

2 soorten relaxfunctie

  • Elektromotorische ontspanningsfunctie: Comfort met één druk op de knop
  • Handmatige relaxfunctie: Als de rugleuning naar achteren is gekanteld, klapt een voetelement automatisch uit


Sommige fabrikanten hebben voor extra luxe gezorgd, zoals met de BalanceAdapt™, functie. Hiermee de helling van de zitting en rugleuning past zich perfect aan het lichaam aan op. Door een special Schuifsysteem de zitting past zich aan de bewegingen en vorm van het lichaam aan.

Sommige banken met ontspanningsfunctie hebben neerklapbare tafelelementen en via een geïntegreerde USB-poort aan de zijkant van de armleuning. Zo kunnen drankjes, boeken of de laptop bij de hand worden geparkeerd en op de USB-poort worden aangesloten Laad uw smartphone of tablet op. Daarnaast is een Lamp worden geïntegreerd, zodat de bank een gezellige werkplek wordt. Optioneel hebben sommige modellen ook een Lade beschikbaar. Ook opvouwbare armleuningen en hoge rugleuningen maak van de bank een gezellige plek om te ontspannen en het ergonomische zitcomfort te verhogen – ideaal voor pauzes.

Een comfortabele Asveer of veerkern evenals ademende schuimvulling en een stevige houten basis zorgen voor een hoog zitcomfort, wat ook bijdraagt aan ontspanning. Voor de productie van het frame zijn hoogwaardige relaxbanken uitgerust met een FSC-gecertificeerd® materiaal op houtbasis gebruikt. Bij het kopen moet u letten op de robuuste en duurzame kwaliteit van het frame en de bekleding.

Stijlvol, elegant-modern en gezellig boeien de meeste relax gestoffeerde meubels en overbrengen Gemak. Optimaal biedt een relaxbank veel ruimte en zorgt er zo voor uitnodigende feel-good uren.  Zo creëer je een echt eiland van rust in je woonkamer. De bank met ontspanningsfunctie kan meestal in verschillende kleuren worden geselecteerd, zodat deze kan worden afgestemd op de bestaande meubels.Recent Posts