Banken met LED-verlichting: Exclusieve gestoffeerde meubels met verlichtingselementenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Een statige combinatie: exclusieve designbanken met LED

Gestoffeerde meubels met geïntegreerde LED’s zorgen voor een sfeervolle lichtsfeer in de woonkamer en zien er ook nog eens stoer en modern uit. Ze combineren de elementen comfort en helderheid in één meubelstuk. De verlichtingselementen zijn meestal direct geïntegreerd in de bekleding of rugleuningen, die extra breed zijn ontworpen voor dit doel. LED’s verbeteren elke kamer visueel omdat ze een bijzonder exclusieve sfeer creëren en ook uw woonkamer laten stralen. Bij het kopen moet u zich concentreren op de Energie-efficiëntie van LED-lampen, waarbij Klasse A / A+ heeft de voorkeur.

1

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief RGB LED-verlichting en Bluetooth-geluidssysteem,


» Bekijk op OTTO DE

2

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief LED-verlichting, met bedfunctie en bedstee


» Bekijk op OTTO DE

3

Nova Via levend landschap »Nikita«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zit) u


» Bekijk op OTTO DE

4

Jockenhöfer Group hoekbank, gestoffeerde hoek met bedfunctie en bedstee, RGB-LED-Bel


» Bekijk op OTTO DE

5

Nova Via Big Sofa »Nikita«, optioneel met koudschuim (140kg lading/zitting) en Blu


» Bekijk op OTTO DE

6

Jockenhöfer Group hoekbank, inclusief RGB LED-verlichting en Bluetooth-geluidssysteem,


» Bekijk op OTTO DE


Om Veiligheid u hoeft zich geen zorgen te maken over gestoffeerde meubels met LED-elementen. LED’s hebben slechts een zeer lage warmteontwikkeling, zodat ze zonder brandgevaar kunnen worden geïntegreerd. De lampen zijn ook schok- en trillingsbestendig. Ze zenden geen UV- of infraroodstraling uit en zijn milieuvriendelijk omdat ze zonder lood en kwik worden geproduceerd. Zelfs in houten meubels zijn er nu LED’s.

Klassiek gestoffeerde meubels zijn uitgerust met een indirect geel licht. LED’s kunnen ook flexibel worden geïntegreerd in alle kleuren en zo uw bank transformeren in een regenbooglandschap.

Meer comfort direct vanaf de bank via afstandsbediening

Je ligt op de bank na een lange dag werken en dan denk je: je bent vergeten het licht uit te doen. Meestal heb je niet de vrije tijd om weer op te staan en de rest van de avond in het licht door te brengen. Gestoffeerde meubels overtuigen daarom met een extra niveau van comfort. De lampen kunnen praktisch vanaf de bank worden aangepast met de afstandsbediening – zodat u de sfeer in uw kamer met een druk op de knop kunt veranderen. De LED verlichting geeft de hele ruimte een sfeervol licht.

Meubels met speciale verfijningen

Gestoffeerde meubels met LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Sommige gestoffeerde meubels hebben LED’s geïntegreerd in brede en brede armleuningen, andere hebben een lichtstrip gemonteerd in het onderste deel van de bank. Weer anderen hebben kleine, verlichte opbergvakken in de zijkanten geïntegreerd, waarin u decoratie of uw wijnglazen klaar voor de hand kunt deponeren. Banken met glazen planken naast de stoelen zijn ook al te koop. Niets staat gezelligheid in de weg in je woonkamer met een verlichte bank.

Banken en woonlandschappen met RGB LED en LED verlichting – modellen in trend

Het comfortabele en handige Grote bank van de Jockenhöfer Groep zorgt voor een sfeervolle woonsfeer. Naast de grote zitting biedt hij geavanceerde technische uitrusting voor multimediaplezier. Naast de RGB LED-verlichting geïntegreerd in het voorste gedeelte van de bank In het Kleuren rood, geel, blauw de bank heeft een AUX-IN aansluiting, een geïntegreerd geluidssysteem, die muziek van de smartphone kan overbrengen via Bluetooth en via een USB-oplaadstation. Klasse A energie-efficiëntie is ook een voordeel. De stroom wordt geleverd via een netaansluiting. Er zijn verschillende kleurencombinaties om uit te kiezen: zwartgrijs, witgrijs, greige, zwart in de synthetisch lederen SOFTLUX® luxe microvezelvariant en donkergrijs in de luxe microvezelvariant. Daarnaast heeft de bank een comfortabele bekleding op basis van polyetherschuim op golfophanging. Rugkussens en losse sierkussens zijn inbegrepen voor comfortabele rust.

De Nova Via woonlandschap »Nikita« in modern design gegenereerd door de RGB LED-lichtstrips een magische sfeer en maakt het einde van de dag een belevenis. Hier kan één kleur uit meerdere gemakkelijk worden geselecteerd met de afstandsbediening. In combinatie met muziek en het opgegeven hoge zitcomfort komen meerdere zintuigen parallel aan bod. Afhankelijk van de keuze van het model, kan de bank worden uitgerust met een Bluetooth-geluidssysteem kan worden verworven. Hierdoor kan muziek worden afgespeeld vanaf de smartphone of een andere Bluetooth-bron. Deze functie wordt bediend door een aanraakscherm. Relax and unwind is hier het devies! De vulling gemaakt van polyetherschuim en een permanent elastische Asveerophanging op een FSC-gecertificeerd® houten onderstel bieden een goede basis voor comfortabele uren voor de tv. Het schuim is een extreem resistent koudschuim, de ene puntelastische demping en een steviger zitcomfort vergeleken met een standaard schuim. De Levensduur is aanzienlijk hoger volgens de fabrikant. De dichtheid, of Schuimdichtheid is 42 kg/m³ En de Maximaal continu laadvermogen 140 kg per stoelunit. Zo zorgt de LED-bank voor ontspannende uren in uw vrije tijd. Voor de meubelstof heeft u de keuze tussen:

  • Onderhoudsvriendelijk synthetisch leer SOFTLUX® in combinatie met structurele stof bestaande uit 95% polyester en 5% polyacryl. Deze variant wordt aangeboden in de kleuren chocolade, antraciet of wit-turkoois.
  • Microvezel PRIMABELLE® (100% polyester) in combinatie met structurele stof bestaande uit 95% polyester en 5% polyacryl. Deze variant wordt aangeboden in donkergrijs, mokkabruin en antraciet-turkoois.

Dat Hoekbank van de Jockenhöfer Groep inclusief LED-strip maakt indruk met zijn trendy look en de aantrekkelijke mix van getextureerde stof en lederlook. De Recamiere is links of rechts te bestellen. Een voordeel hiervan is de praktische Bed functie, zodat de hoekbank op elk moment kan worden omgebouwd tot een ligoppervlak en bed voor gasten. Het biedt ook opbergruimte voor beddengoed, dekens, kussens en hoezen.Recent Posts