Banken met houten frame – Eenvoudige elegantieDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Meer dan ooit is de Scandinavische inrichtingsstijl in de woonkamers gearriveerd. Het maakt indruk met zijn eenvoudige elegantie en combineert natuurlijke elementen met een chique design. Hetzelfde gebeurt met Banken met een houten frame. De zachte materialen van de steun worden gecombineerd met de filigraan houten elementen aan de achterkant en zijkant.


Wat zijn houten banken?

De banken zijn meestal gemaakt van een houten frame dat zowel de zijpanelen, de rug als de voeten vertegenwoordigt. Dit kader kan vervolgens in twee vormen worden aangevuld. Ofwel het zachte deel van de bank wordt gevormd door zit- en rugkussens met aangename bekleding. Of de zittings- en rugdelen zijn niet gemaakt van kussens, maar van massief gestoffeerde elementen. In beide gevallen wordt een stabiel basisframe gevormd door het houten frame, waardoor de bank een lange levensduur heeft.

Varianten van banken met houten frame

Omdat de houten framebanken overeenkomen met de Scandinavische stijl domineren Minimalisme en gezelligheid. Natuurlijk eikenhout geeft de bank een heldere, natuurlijke look, terwijl bijvoorbeeld donker gebeitst eiken Een elegant en hoogwaardig totaalbeeld Geschapen. Over het algemeen kunnen verschillende beitsen altijd verschillende houtkleuren produceren. Eikenhout biedt het voordeel van duurzaamheid en robuustheid in combinatie met een mooie nerf, waardoor het een optimale houtsoort is voor het frame.
De bekleding en kussens kunnen gemaakt zijn van stof of leer. De look wordt gedomineerd door discrete, vaak lichte, tinten of donkere gedempte kleuren, die een groot contrast vormen met het lichte eikenhout. Overwegend grijs- en blauwtinten zijn hier te vinden.

De juiste maat

Een bank moet altijd aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om een gezellige avond voor twee, een filmavond voor het hele gezin of als een retraite om boeken te lezen, het moet aan al deze eisen kunnen voldoen. Daarom is het des te beter dat er banken zijn met houten frames in verschillende ontwerpen. Beide 2-zits, evenals 3-zits kan worden verworven. Deze kunnen ook prachtig gecombineerd worden om plaats te maken voor veel gasten of een groot gezin. Indien nodig kan het ensemble zelfs worden aangevuld met een fauteuil in een overeenkomstige houten framelook om een ontspannen totaalbeeld te verkrijgen.

Banken met houten kozijnen optimaal geïntegreerd in de ruimte

Door het chique design en de filigraan afwerking zijn houten framebanken heel goed te combineren, maar ook individueel geënsceneerd. In tegenstelling tot een groot woonlandschap bieden ze zich zelfs aan als bezorgobject of roomdivider, het is ook denkbaar om ze naast de eettafel met stoelen ook als bank in de eetkamer te gebruiken. In dit geval is het belangrijk om te overwegen waarvoor de bank voornamelijk moet worden gebruikt om de juiste maat, bekleding en zithoogte te selecteren.Recent Posts