Banken in roze en roze: gedurfde accentenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Bankroze met kleurrijke kussens
Roze of roze was vroeger gewoon de kleur van goede meisjes en Barbiepoppen, maar die houding vervaagt nu. Vandaag roze of Fuchsia specifiek gebruikt als blikvanger in de vorm van banken of fauteuils en, afhankelijk van de kleur, overbrengt Durf, onafhankelijkheid, opzichtige schoonheid of romantiek.

1

Guido Maria Kretschmer Home&Living hoekbank »Györ«, optioneel met bedfunctie en


» Bekijk op OTTO DE

2

DOMO collectie Living landscape »Franzi«, in XXL formaat, optioneel met bedfunctie,


» Bekijk op OTTO DERoze bank met houten salontafel in donkerbruin

Roze bank met houten salontafel in donkerbruin
Meubels in roze of roze zijn zeer gewilde inrichtingselementen voor de woonkamer. Ze vormen ook een chique basis voor vrouwen die Gedurfd, Provocerend en wil er niet te braaf en ordelijk uitzien. Roze meubels vertegenwoordigden durf en hebben een geheel nieuwe, andere betekenis dan 20 jaar geleden. Je krijgt elk meubelstuk dat je je maar kunt voorstellen in een woonkamer, zelfs in het roze. Afhankelijk van de kleurencombinatie is er een andere zeggingskracht: lichtroze gecombineerd met grijs ziet er discreet en chique uit, terwijl donkerroze er pompeus en gedurfd uitziet.

Planken en Banken in roze of Roze zien er geweldig uit, en ook banken, consoles, spiegelframes, tafellampen en het beste natuurlijk een roze ladekast in barokdesign met een roze stoel. Met alle liefde voor de kleur moet men echter de kwalitatieve aspecten bij het kopen niet negeren, zoals de bekleding van de bank en de uitstoot van vervuilende stoffen.

Natuurlijk moet het niet zo zijn dat elk element in de woonkamer uitsluitend in het roze is – dat zou te opzichtig zijn. Stel het in alleen als een vleugje kleur Een. Probeer een aantal subtiele maar bijpassende combinaties, zoals een witte muur en een reeks roze meubels. Of doe het andersom: de muur in het roze, zodat deze kleur nu het primaire decor in je woonkamer en witte meubels vertegenwoordigt. Wit en grijs gaan beide goed samen met roze en verlaten je woonkamer Zelfvertrouwen en iets Straal iets provocerends uit.

Bank in roze met fauteuil in roze en poef in paars

Bank in roze met fauteuil in roze - poef paars

Een interessante optie is om overal roze op de muren en plafonds te verspreiden, maar niet puur, maar met meerdere donkerpaars Geluid. En daarnaast contrasterende ontwerpen in het meubilair. Een beetje Geel zou de kamer er dynamischer uit laten zien met roze als hoofdkleur op uw muren en plafonds. Een kleine, roze, glanzende console zou worden uitgerust met een witkalk of gele vaas als decoratie zien er ook geweldig uit. Of wat dacht je van een roze lampenkap van tweed? Het hoeft niet te stoppen bij de woonkamer – hang roze luiken en fronten op. Een romantische dressoirtafel kan ook in het roze worden gekocht en ziet er geweldig uit naast een roze rocksterrenbar.

En onthoud: een roze woonkamer past niet alleen bij goede meisjes, maar ook bij degenen die wat meer provocerende hoeken en gedurfde fronten willen laten zien. Niet alleen voor goede meisjes!Recent Posts