Banken in paars en lila: inspirerend en balancerendDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Bank in paars en kruk in turkoois - Elegante woonkamer meubels met glazen tafel

Als je in kleuren wilt leven, is de inspireren en hebben een helend effect op de psyche, zal zich bijzonder comfortabel voelen in de kleurenwereld van paars en zijn facetten van violet, framboos tot braam tot aubergine. Paars heeft een balancerend effect, zuivert de geest en is bedoeld voor een gezonde slaap zorg. Veel mensen zweren ook bij de werking van violet tegen migraine. Paars is de kleur van het feminisme en symboliseert de kracht van vrouwen, de Zelfbewustheid en waardigheid, maar ook ijdelheid.


De kleur paars in de woonkamer is kalmerend, laat je intuïtief kalmeren en vangt sterke sensaties op. Kleurharmonie ontstaat wanneer u een zacht paars combineert met vergelijkbare tinten uit hetzelfde kleurenschema. Deze omvatten: Framboos, braam, violet, lila, aubergine en pruim, maar ook grijs en lichtroze.

Delicate violette bank met pastelkleurige muurschilderingen

Sofa Violet Woonkamer

Woonkamer in Boho-stijl met paarse fauteuils

Woonkamer fauteuil violet boho stijl

Chesterfield bank in subtiel lila

Chesterfield Sofa paars violet

Lila-paarse hoekbank

Hoekbank in lila

Paarse bank met kussens in geel – Frisse en minimalistische woonkamermeubels

Paarse bank met kleurrijke kussens - fris design woonkamer

Kies je voor een gewaagde kleur in het woonkamerontwerp, dan is het belangrijk dat deze kleur domineert. Kies bijvoorbeeld een enkele tint paars om je muren mee te schilderen of te behangen en stem de rest van het decor af op die toon. Anders kan het snel tot onrust leiden. Meubels en accessoires, zoals Foto’s, lijsten, vazen en andere decoratieve items passen dan qua kleur bij de dominante toon. Misschien probeer je eerst een of twee muren in deze kleur te dopen. Anders kan de donkere kleur snel overweldigend worden.

Bovenal is het belangrijk om de juiste Lilaton voor de bank te raken, omdat dit nog steeds het gezellige midden van de woonkamer is. Bijzonder elegant ziet een paarse bank met een paar bankkussens in donkere nuances. Dit ziet er erg extravagant uit en roept niet alleen een sfeervolle sfeer op, maar laat je bezoekers ook zien dat ze nog veel van je kunnen leren op het gebied van design. Natuurlijk kun je de woonkamer ook paars maken door een witte bank te combineren met paarse gordijnen of een paarse muur.

Kies voor paars vaak artistiek en creatief actieve mensen, omdat de kleur een inspirerend effect heeft. In keukens zou het ideaal moeten zijn voor een dieet, omdat de kleur de eetlust zou beteugelen.Recent Posts