Bank in bruin – richt woonkamer in met aardekleurenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Bruin is de kleur van de Nuchterheid. Het heeft een beschermende en aardende werking en straalt veel uit Veiligheid Van. Bruin geeft elke kamer een warme touch, een gevoel van betrouwbaarheid, een vleugje Veiligheid. Het is de kleur van de aarde en onbewust associëren we deze kleur met het feit dat we stabiel in het leven staan. Net als een boom met diepe wortels kan de storm ons geen kwaad doen en problemen storen ons niet. Kies een bruin decor als je hunkert naar het gevoel van stabiliteit en veiligheid en geen extra opwinding in je leven nodig hebt. Een zeer vergelijkbare Verzachtend Ook de kleuren beige en donkergroen hebben een kleureffect.

Banken in bruin – onze favorietenXXL woonlandschap - hoekbank bruin met poef

Woonkamer in loft design met bruin lederen bank

Woonkamer in loft design: bruin lederen bank

Gecombineerd met de juiste kleuren, zoals wit of turkoois, zien woonkamers met banken in bruin er erg gezellig en vriendelijk uit. Bruine woonkamermeubels passen vooral bij een inrichting in de casual loft-industriële stijl, in de stijlvolle Britse stijl, of in de minimalistische stijl. Een bijzonder natuurlijk en aards gevoel bij het inrichten van de woonkamer in bruin wordt verkregen door een stenen muur. Je kunt een echte muur in de kamer integreren of bedrieglijk echt fotobehang met stenen muurmotieven, die bijvoorbeeld bij Amazon kunnen worden gekocht.

Woonkamer met stenen muur – bank in bruin met kussens in turkoois

Sofa bruin - woonkamer met stenen muur

Woonkamer met Chesterfield bank in bruin in elegante Britse stijl

Sofa Britse stijl Chesterfield

Bank bruingrijze en stenen muur als achtergrond

Sofa Brown - Vintage Woonkamer (Envato)

Woonkamer in bruin met uitzicht op zeeSofa Braun - woonkamer met bruine muur en uitzicht op zee (Envato)

Bij het inrichten van een woonkamer in bruin moet je echter niet overdrijven, omdat kamers met dominant bruin snel overweldigend en krap kunnen zijn. Als je het combineert met de verkeerde decoratie en het niet optimaal gebruikt, lijkt het nogal zwaar, verdrietig of onverschillig. En natuurlijk mag zo’n gevoel geen kamer in je appartement of huis vervoeren. Een sensationeel contrast resulteert o.a. Smaragdgroen met bruin. Het groen kan worden gebruikt als bijv. groene muurverf, als groene bankdeken of als groene kruk qua uiterlijk. Het gaat heel goed samen met bruin, omdat het ook een aardekleur is.Recent Posts