Aanbevolen sofafabrikanten en Duitse merkenDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

1

COTTA hoekbank »Morven«, inclusief hoofdbordverstelling, optioneel met laadstation, B


» Bekijk op OTTO DE


DeLife: Hoogwaardige en elegante banken &meubels

DeLife kan duidelijk worden aanbevolen als bankfabrikant, evenals als winkel. Veel klanten bij trustedshops.de zowel de klantenservice van DeLife als de kwaliteit van de producten als “zeer goed” beoordeeld (4,8 van de 5 sterren). Bovenal is de levering erg snel in vergelijking met andere aanbieders, waarbij er geen verzendkosten betaald hoeven te worden binnen Duitsland. Ook de eerlijke prijs-prestatieverhouding van de gestoffeerde meubels overtuigt. Laten we de Banken van DeLife in detail bekijken.

 • Napalon leer, getextureerde stof en hoge schuimdichtheid

DeLife biedt een breed scala aan getextureerde stoffen banken en leren banken gemaakt van hoge kwaliteit napalon leer. Het Napalon leer is een textielleer, dat zeer duurzaam is en daarom goed geschikt voor gezinnen met kinderen. Schoonmaken is ook eenvoudig: regelmatig afvegen met een vochtige doek is voldoende. Bovendien hebben de meeste DeLife-banken, die zijn bekleed met schuim, een hoge schuimdichtheid van minimaal 35 kg / m³. Deze waarde spreekt voor een comfortabele, maatvaste en duurzame stoelbekleding. Omdat banken met een lage schuimdichtheid na een bepaalde tijd kunnen leiden tot de vorming van deuken en zitgroeven, waardoor de bank een zaak is voor grofvuil.

 • Luxueus en toch gezellig

De banken van DeLife hebben een nobel, luxueus karakter en toch stralen ze een rustige gezelligheid uit. Als u de website van DeLife bezoekt, heeft u de wens om meerdere banken te bestellen, omdat u nauwelijks kunt kiezen tussen de verschillende elegante modellen en prachtige kleuren. De meeste banken zijn gefotografeerd in een kleur- en stilistisch passend interieurontwerp (inclusief salontafel, wandmeubel en raam), zodat je je meteen kunt voorstellen hoe de bank eruit zou kunnen zien in combinatie met een bepaalde muurkleur of tapijt. Nadat ik op de website was, wilde ik niet alleen een nieuwe bank kopen, maar ook mijn woonkamer opnieuw schilderen en opnieuw inrichten. Daarnaast heeft DeLife gecoördineerde meubels en decoratieve artikelen geïntegreerd in de zogenaamde “Lifestyle leefomgevingen” waardoor je nieuwe inspiratie en ideeën krijgt voor het interieur. Meubels uit het koloniale tijdperk, gemaakt van Indiase sheeshamhout of meubels in discostijl, zijn bijvoorbeeld gegroepeerd in één categorie. Als gevolg hiervan kunnen hele woonruimtes worden ingericht zonder extra geld uit te geven aan een stijladviseur of veel tijd te besparen die anders verloren zou gaan bij het selecteren en combineren van meubels.

Veel van de DeLife-banken worden niet alleen gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en nobel ontwerp, maar ook door multifunctionaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld uitgerust met een bedfunctie en kunnen worden gebruikt als logeerbed. Er zijn zelfs modellen waarbij de rugleuning uit twee delen bestaat en deze afzonderlijk in verschillende roosterniveaus kunnen worden neergeklapt (zie bijvoorbeeld de slaapbank Innovate). En dat is nog niet alles, de armleuningen zijn ook verstelbaar. Overigens worden sommige luxe banken bij DeLife van tijd tot tijd verlaagd, bijvoorbeeld van 900 euro naar 500 euro. Hier moet je zeker toegang toe hebben, want je krijgt voor relatief weinig geld een zeer goede kwaliteit.

Waar je bij deze shop rekening mee moet houden is dat standaard expeditieleveringen alleen naar de stoeprand worden gedaan. U kunt echter een extra service boeken tegen een toeslag bij het bestellen, waarbij de goederen op de gewenste locatie naar het appartement worden vervoerd.

Fredriks: fabrikant van hoogwaardige hoekbanken en slaapbanken

Fredriks is een van de topmerken als het gaat om hoogwaardige en visueel aantrekkelijke hoekbanken en slaapbanken. Duurzame en nobele hoezen gaan hand in hand met modern design in trendy kleuren. Geweven stof in lichtgrijs, bycast echt leer donkerbruin, getextureerde stof in rood of geweven stof turkoois: de banken brengen gewoon kleur en levendigheid in de woonkamer.

Ze zijn ook functioneel, omdat de meeste hoekbanken kunnen worden omgezet in een bed door de rugleuning op te vouwen, voor uzelf of voor gasten. Tests en getuigenissen geleverd door kopersn zeer goede recensies over de Fredriks banken. Klanten die bijvoorbeeld de design slaapbank Cardini Due bij FashionForHome hebben besteld, beoordelen deze als zeer comfortabel, functioneel, netjes verwerkt en de montage is moeiteloos.

Het typische aan Fredriks banken is onmiskenbaar: hun durf om te kleuren. Naast de klassieke kleuren zijn wit, grijs, bruin en zwart, mosgroene banken, bloemenbanken, saffraanrode modellen of elegante kleurencombinaties ook verkrijgbaar in de woonkamers van enthousiaste klanten.

Fredriks zet zich in om banken te maken om te ontspannen. De fabrikant combineert modern wonen met hoogwaardige materialen, maar comfort wordt niet verwaarloosd. Van eenvoudige modellen tot ongewone vormen, Fredriks heeft een breed assortiment. Banken worden gezien als alledaagse voorwerpen en designelementen in elke leefruimte.

Studio Kopenhagen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige gestoffeerde meubels, moet u ook de volgende bankfabrikanten van dichterbij bekijken. Vooral fabrikanten die Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM) of banken die zijn voorzien van de Golden M bieden een hoge materiaalkwaliteit en compatibiliteit met gezondheid.


Duitse sofafabrikanten met de “Golden M”


Ultsch: Kwaliteitsbanken gemaakt in Duitsland

“Made in Germany” is een van de kwaliteitskenmerken die tegenwoordig zelden in banken te vinden zijn. Een belangrijke positie onder de Duitse fabrikant van gestoffeerde meubels neemt de bankenfabrikant Ultsch Een. Als drager van de “Golden M” keurmerk Ultsch staat voor geteste kwaliteit met zijn circa 130 medewerkers voor veiligheid en gezond leven. Het bedrijf werd opgericht in 1921 in de Opper-Frankische Frohnlach en in 1965 werd het hoofdkantoor van het bedrijf verplaatst naar Ebersdorf bij Coburg om ruimteredenen. Innovatief en designgericht, Ultsch biedt handgemaakte kwaliteitsproducten met duurzame hoezen.

Banken met de Golden M garanderen betrouwbare veiligheid en Testen op schadelijke stoffen. Dit zijn: het enige Duitse kwaliteitskeurmerk voor meubelfabrikanten die onder de RAL Duits instituut voor kwaliteitsborging en etikettering wordt erkend. Het is ook zeer bekend buiten de landsgrenzen in Europa. Consumenten kunnen met dit keurmerk vertrouwen op de beste kwaliteit. Het is bevestigd aan de banken zelf in de vorm van een Stickers of etiketten bevestigd of bevestigd aan het meubilair als een hanger. Mensen die de hoogste kwaliteit waarderen bij het kiezen van hun woninginrichting zijn altijd aan de veilige kant met de Golden M – banken met het label zijn ook een aankoop die hen vele jaren zal vergezellen. De gestoffeerde meubels worden getest door Goedgekeurde testfaciliteiten, die in principe onafhankelijk zijn. Als de banken hun tests met succes hebben doorstaan, ontvangen ze het RAL-kwaliteitszegel “Golden M” van de DGM. Dit betekent dat de banken zijn getest op de volgende punten: materiaalkwaliteit, duurzaamheid, duurzaamheid, gezondheid en milieucompatibiliteit, veiligheid en kwaliteit blijft aantoonbaar op het vastgestelde hoge niveau.

Als het gaat om meubels, willen veel consumenten Kwaliteit en Betrouwbaarheid. Vooral bij feelgoodmeubels zoals banken spelen deze criteria een grote rol bij de selectie van leveranciers. Omdat u met verkeerd geselecteerde meubels veel onzichtbare verontreinigende stoffen zoals formaldehyde in huis kunt brengen, die niet kunnen worden waargenomen en die op de lange termijn vanwege het constante contact met de gebruikers zeer schadelijk voor de gezondheid kan effect hebben.

Daarom hebben verschillende meubelfabrikanten de handen ineengeslagen om de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM) te vormen. Deze afkorting staat voor de beste kwaliteit en voor fabrikanten die zich onderwerpen aan strenge eisen om hun klanten tevreden te stellen. De DGM bevat ook de “Gouden M”: In Duitsland vertegenwoordigt de Gouden M het enige RAL-keurmerk , die officieel erkend is.

Het Golden M-keurmerk bevat ook een emissielabel dat duidelijk Informatie over het gehalte aan verontreinigende stoffen en de emissies van een meubelstuk Geeft. Het geslaagde examen wordt op zijn beurt aangegeven door een label dat zich op elke bank naast de Gouden M bevindt. Alle meubelsstukken met beide labels zijn een ideale keuze: kwaliteit, duurzaamheid en gezondheidsbescherming zijn zo verzekerd. Om deze reden vormen de twee zegels een waardevol hulpmiddel bij het nemen van een aankoopbeslissing – de klant hoeft alleen de bank te kiezen die hij het leukst vindt.

Rolf Benz: In het hoge prijssegment

Rolf Benz AG &Co. KG, gevestigd in Nagold, is waarschijnlijk de bekendste Duitse fabrikant van gestoffeerde meubels. Rolf Benz meubelen zetten trends en zijn altijd iets heel bijzonders. Met veel passie voor design worden unieke banken gecreëerd: van casual-elegante tot sensueel-organische vormen zijn te zien in de verschillende sofa-assortimenten. Hoogwaardige afwerking en eersteklas zitcomfort zijn vanzelfsprekend. De multifunctionele PLURA-bank voldoet bijvoorbeeld aan de behoefte aan eenvoud en meer comfort. In slechts een paar stappen kan de bank worden omgebouwd tot een ontspanningsbank waarop u uw benen omhoog kunt zetten en kunt ontspannen. Voor koopjeszoekers zijn de Rolf-Benz banken echter geen goede optie, omdat de producten eerder in het hoge prijssegment zitten. Fabrikant pagina: www.rolf-benz.de


Deense sofa fabrikanten


Bruunmunch: Kwaliteitswerk uit Denemarken

Het Deense meubelbedrijf Bruunmunch werd in 2008 opgericht door Henrik Bruun en Jacob Munch uit Esbjerg. Zorg, kwaliteit en liefde Handwerk onderscheid het meubilair van de fabrikant. De meeste banken hebben een Scandinavisch design uit de jaren 1960 in combinatie met een moderne touch. De hoogwaardige materialen zoals massief vurenhout voor het frame, eiken, NOSAG veren, voorjaarsmengsel van Dons en schuimkralen voor de bekleding, evenals hoezen gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol worden weerspiegeld in de hoge prijs. De stoelen en tafels worden geproduceerd in Denemarken en de banken zijn zorgvuldig handgemaakt in de EU.


Andere TOP Designer fabrikanten


Sofa’s van LOBERON: een vleugje nostalgisch …

De banken van LOBERON stralen een vleugje nostalgisch uit. Hun eenvoud doet de Engelse landhuisstijl eer aan: ze boeien met hun bescheidenheid en vallen juist daardoor op. Ronde en zachte vormen, evenals gebogen lijnen zorgen voor veiligheid en passen zich anatomisch aan uw eigen lichaamsvorm aan. Bij deze banken denk je automatisch aan een geurige boomgaard, een rustig meer en frisse buitenlucht. Delicate voeten, zoals in de Sofa Angles, en kunstig gebogen rugleuningen, zoals in de Sofa Springfield Village, nodigen u uit tot gezellige uren na het werk voor een brandende open haard. Zo kun je het dagelijks leven snel vergeten…

De sofafabrikant “Arper”: Puristische vormen

Banken van de fabrikant Arper hebben altijd een heel bijzondere vorm. Het typische kenmerk van alle modellen is het eenvoudige ontwerp, zoals te zien is in de Sofa Loop.

In het ontwerp is de Arper-bank teruggebracht tot de essentie: de zitting en de rugleuning. De focus van de gehele Aper collectie ligt op een puristisch design van de meubels. Het silhouet van de bank is volledig vrij van gimmicks en bloeit en nodigt u gewoon uit om te gaan zitten en uzelf comfortabel te maken. In zijn Art Nouveau-stijl past het elegant in elke woninginrichting. De overgang tussen de rugleuning en armleuning is vloeiend, zodat de bank de zittende persoon verwelkomt als een omhelzing. Arper banken zijn een oase van rust en een lust voor het oog in elke kamer. Eén bank, veel kleuren: Loop kan in vele kleurrijke kleurvariaties worden besteld.

De Saari bank houdt zich aan de elementaire vorm als stilistisch element. Ook hier herken je het typische van de fabrikant: een bank die in zijn soberheid in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Speciale aandacht wordt hier besteed aan de gestileerde bankpoten, die de zitting als een eerbetoon verheffen. De armleuningen dalen steil en diagonaal als een waterval in een berglandschap. Ook de blauwe en groene tinten waarin de bank verkrijgbaar is, doen aan dit motief denken. In de stoel is er een naad voor decoratie. In tegenstelling tot deze heldere vormen fungeren de gestoffeerde stoelen en rugleuningen als een sensueel contrast.

Red Living: Trendy-innovatief

Het merk Red Living staat voor exclusieve, innovatieve en functionele gestoffeerde meubels. Bijzonder interessant zijn de modellen: Sofa Buckingham en Sofa Chelsea, waarin de klassieke Chesterfield-stijl is geherinterpreteerd. Charmant ingebedde knoppen worden hier eenvoudig gecombineerd met een boxy, lineair ontwerp.geïnduceerd. Deze banken passen heel goed in een elegante, moderne en stijlvolle omgeving.

De modulaire systemen van Red Living, zoals de “Preston” collectie, laten voldoende vrijheid voor individualiteit en experiment, omdat de afzonderlijke elementen flexibel kunnen worden verplaatst en gecombineerd.

Banken van “Relax Inn” – Ga zitten en ontspan!

Relax Inn – dit merk nodigt u uit om precies dat te doen; Ga zitten en ontspan gewoon. Ontspanning is een van de belangrijkste troeven van onze tijd en dit is precies wat het gestoffeerde meubilair “Relax Inn” belichaamt. Banken en levende landschappen willen u aanmoedigen om u comfortabel en veilig te voelen in uw eigen vier muren. Achter het algemene concept van het merk zit de wens om ontspannen klanten te hebben.

Wat op het eerste gezicht opvalt aan de bankencollectie: Deze banken zijn niet zoals anderen. Ze lijken te zijn ontvoerd uit een andere wereld, zodat mensen zich hier bij ons in hun woonkamer op hun gemak kunnen voelen. Naast klassieke discrete kleuren die in elke leefruimte passen, biedt het merk ook extravagante en heldere modellen in de kleuren paars, rood of turkoois. De collectie biedt ook verschillende natuurlijke houten meubels voor elk budget, waar klanten nog lang van zullen genieten dankzij de hoogwaardige afwerking.

“PerfectFurn” – perfecte meubels voor iedereen

PerfectFurn – de naam komt zijn beloftes na. De filosofie achter dit merk – perfecte meubels – loopt door het hele assortiment. Meubels die stijlvol en elegant zijn, maar niet te duur en door iedereen kunnen worden gekocht dankzij een betaalbare prijs. Naast banken heeft de fabrikant ook een uitgebreide collectie gang-, badkamer- en woonkamermeubels, zodat uw nieuwe bank in goed gezelschap is. De creatieve ontwerpers achter het merk zijn altijd geïnspireerd door een moderne maar eenvoudige elegantie. PerfectFurn banken kunnen zowel kantoormeubilair als uitnodigende zitplaatsen in de woonkamer zijn; Ze zijn overal waar het comfortabel zou moeten zijn.

Een goed voorbeeld van een mooie bank uit de collectie is de hoekbank “Checky”, die uitnodigt om comfortabel te zitten wanneer je goed gestoffeerd bent. De bank wordt stilistisch gecontrasteerd door de metalen poten en de geruite bankkussens.
Maar PerfectFurn is ook een merk dat iets durft te doen en ook meubels aanbiedt voor een extravagante smaak. Zoals de tweezitter “Celestial”, bijvoorbeeld, die overtuigt met zijn trendy kleur en jeugdige design en een blikvanger wordt in elke woonkamer. Er zijn bijpassende bankkussens in de stijl van de jaren ’70, die een effectieve stijlbreuk zijn met het futuristische ontwerp van de bank.

Möbel4Life: De naam van de fabrikant zegt het al

De naam zegt eigenlijk alles voor deze fabrikant: meubels om te leven. Möbel4Life produceert meubels die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die u ook uitnodigen om comfortabel te leven. Elk meubelstuk van de fabrikant is eigenlijk twee in één: zowel een decoratief element in elke woonkamer als comfortabele stoelen.

Möbel4Life vertrouwt bij de productie van haar zitmeubelen op hoogwaardige materialen. De collectie omvat zowel fijne leren banken als hoogwaardige microvezel stoffen hoezen. De collecties overtuigen vooral door hun veelzijdigheid. Er zijn even comfortabele tweezitters als grote hoekbanken, waarvan sommige kunnen worden uitgebreid met een slaapfunctie. Vanaf nu kunnen gasten gemakkelijk bij u verblijven en hoeven ze geen compromissen te sluiten in vergelijking met een echt bed. De kleuren van de banken zijn tijdloos en discreet: grijs, zwart of oranje zijn de dominante tinten. Alle banken van de fabrikant Möbel4Life hebben gemeen dat het moderne zitmeubelen zijn met een tijdloos karakter.


Andere belangrijke Duitse sofafabrikanten


Sofa Fabrikant

 • California: hoekbanken van imitatieleer en getextureerde stof

De Duitse fabrikant van gestoffeerde meubels Californië hecht ook veel belang aan hoogwaardige materialen. Dit sofamerk is meestal hoogwaardig kunstleer of structurele stof, en soms worden beide materialen gecombineerd. Het voordeel van veel van de California banken is dat ze rondom bedekt zijn met meubelstof, inclusief de bankrug, en dus kun je ze ook in het midden van de woonkamer plaatsen. Typerend voor de gestoffeerde meubels van deze Duitse sofafabrikant is de nonchalante levenshouding die ze uitstralen in de woonkamer, de Californische manier van leven. Toch blijft het ontwerp bestaan. piekfijn en je voelt de nobel karakter van het meubilair.

 • Müllermöbel: Kwaliteitsslaapbanken made in Germany

Müllermöbel is een fabrikant van kwaliteits slaapbanken Made in Germany. Dit zijn individuele meubels die duidelijk de handtekening van de Duitse fabrikant dragen.

Elke Müllermöbel bank volledig in Augsburg en niet voor productie naar andere landen worden geëxporteerd. Dit geeft de Duitse sofafabrikant het doorslaggevende voordeel in termen van waarde. Omdat sommigen van hen zelfs in Handwerk Müllermöbel heeft een uniek karakter. Een Müllermöbel bank kenmerkt zich vooral door een hoogwaardige veervulling Van. De banken zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook functioneel. Veel modellen kunnen comfortabel en gemakkelijk worden omgezet in een slaapbank. Momenteel is een veelzijdige collectie functionele tweezitters. De speciale optische contrasten worden gecreëerd door de twee bankkussens, die perfect zijn afgestemd op de betreffende hoes. Müllermöbel staat voor moderne zit- en slaapgelegenheid. Elke bank is niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen, maar ook van passie en enthousiasme voor een mooi meubelontwerp. De flexibele woonbegeleiders kenmerken zich door hoge kwaliteit en een lange duurzaamheid.

 • Arte M: Modern wonen met fijne stoffen

De wortels van Arte M GmbH &Co gaan terug tot 1897. Het bedrijf is gevestigd in Schramberg in het Zwarte Woud en produceert hoogwaardige en trendy banken in “Made in Germany” -kwaliteit. De Arte-M gestoffeerde meubels worden getest op schadelijke stoffen en bieden solide vakmanschap: er worden bijvoorbeeld dragende onderdelen van massief hout gebruikt. De banken van Arte M spreken een puristische designtaal met hun vloeiende design, zoals te zien is in de “2-zitsbank Barcelona” of het lineaire design zoals in de “Sofa Turino”. Gemeenschappelijk zijn de edele stoffen in hoge kwaliteit. Zo wordt de hoes van de bank Barcelona gekenmerkt door een lichtechtheid: > 5 (de schaal varieert van 1 = zeer laag tot 8 = uitstekend), wat wijst op een goede weerstand van de kleur van de materialen. Verder heeft de bank een hoge slijtvastheid van 50.000 tours. De slijtvastheid geeft aan hoe duurzaam de meubelstof is tegen slijtage. De waarde van 50.000 spreekt voor een hoge weerstand, en dus is de bank ook geschikt voor zeer zwaar gebruik. Sofa fabrikant Pagina: www.arte-m.de

 • Machalke: Echt Duits vakmanschap

  Achter de naam van de fabrikant schuilt Machalke 40 jaar succes in de productie van comfortabele gestoffeerde meubels. Bij de oprichting in 1976 produceerde het voornamelijk gestandaardiseerde meubels voor de postorderbusiness. Stap voor stap transformeerde het bedrijf echter tot een fabrikant van hoogwaardige en individuele meubels. Tegenwoordig staat de naam Machalke voor avant-garde banken.

  De kwaliteit van de banken overheerste al snel en Machalke kon naam maken in dit marktsegment. De fabrikant van gestoffeerde meubels is eigenaar van een eigen fabriek in Hochstadt, waarbij het meubilair deels met de hand wordt geproduceerd. Machalke banken bewijzen nog steeds echt Duits vakmanschap. Bovenal staan ze bekend om het gebruik van hoogwaardig en voortreffelijk leer. Bijvoorbeeld natuurlijk, ademend stier dik leer met open poriën gebruikt, zoals bij de bank “Pablo”, of fluweelzacht aniline leer met een unieke littekenstructuur zoals de bank “Pianto”. De nadruk wordt ook gelegd op gezonde materialen, dus het leer bevat geen zware metalen en mensen met een allergie kunnen deze banken ook gebruiken. Machalke-banken zijn casual, comfortabel en uniek, en klanten kunnen ontspannen op de gestoffeerde meubels van een luxe zitervaring overtuigen. Website van de bankfabrikant: www.machalke.com

 • Max Winzer: CFK-vrij

  De sofafabrikant Max Winzer, gevestigd in Beieren (Opper-Franken), werd opgericht in 1945. De gestoffeerde meubels van dit familiebedrijf zijn niet zo goedkoop, maar u krijgt hoogwaardige en goed verwerkte “Made in Germany” -producten. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van elastische bekledingsbanden, stalen asveren, een veerkern en een massief houten frame van beukenhout.

  Naast hun zeer goede kwaliteit, zijn de Winzer gestoffeerde meubels vandaag de dag vooral bekend door het feit dat pathogene ingrediënten worden achterwege gelaten bij hun productie. Dit werd bevestigd door de prijs: de “Gouden M”, die werd uitgereikt door deDe Duitse vereniging voor kwaliteitsborging (DGM) voor meubels. Het familiebedrijf Max Winzer denkt echter niet alleen aan de gezondheid van haar klanten, maar ook aan het milieu. Zo worden de polyetherschuimen voor het gestoffeerde meubilair CFK-vrij geproduceerd en worden de afvalproducten die tijdens de productie worden gegenereerd hergebruikt. Verder wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verven. Website van de bankfabrikant: www.max-winzer.de

De hoogwaardige gestoffeerde meubels van het merk Hans Kaufeld hebben een lange traditie. Al in 1918 richtte Hans Kaufeld de fabriek van Bielefeld op, waar het meubilair in uitgekiend handwerk werd vervaardigd. In 2012 werd het merk Hans Kaufeld overgenomen door BW Bielefelder Werkstätten. Tot op de dag van vandaag staat het merk Hans Kaufeld voor klassieke elegantie. Van banken in kubusvormige basisvorm tot fauteuils met rondingen: het gestoffeerde meubilair is niet alleen welgevormd, maar ook functioneel. Website van de bankfabrikant: www.hans-kaufeld.comRecent Posts