10 nobele levende landschappen in antracietDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Levend landschap antraciet kleur

Antracietkleurige levende landschappen hebben effect Klassiek, stijlvol en nobel. De Extravagant Inrichting geeft een bijzondere charme en maakt de woonkamer combinatie veilig met tal van kleuren. Het elegante effect van een antracietkleurig levend landschap is Discreet koelgelijktijdig Eersteklas, tijdloos en modern. Een zwart-grijs Ook het levende landschap straalt een hoge mate van Ernst en volwassenheid. In vergelijking met zwart ziet antraciet er wat warmer uit, omdat het de neiging heeft om grijs op te warmen.

Residentiële landschappen in antraciet – onze favorieten

1

TRENDMANUFAKTUR Woonlandschap, optioneel met bedfunctie, inclusief losse rug


» Bekijk op OTTO DE

2

zit&meer leefruimte, met zitdiepteverstelling en veerkern, optioneel met bed


» Bekijk op OTTO DE

3

Home affaire Woonlandschap »Graafschap«, 3 delen, ofwel ottomaans links of rechts


» Bekijk op OTTO DE

4

COLLECTION AB woonkamer, met bedfunctie, bedbox en veerkern, inclusief l


» Bekijk op OTTO DE

5

Plaatsen van stijl woonkamer, met veerkern, bedfunctie en bedstee, inbegrepen


» Bekijk op OTTO DE

6

Plaatsen van Stijl Woonlandschap »Bardi Luxus«, belastbaar tot 140 kg, incl. zitting


» Bekijk op OTTO DE

7

Plaatsen van stijl woonkamer, met bedfunctie en bedstee, inclusief 2 hoofdstoelen


» Bekijk op OTTO DE

8

DOMO collectie Woonlandschap »Franzi Top«, optioneel met bedfunctie, bedstee


» Bekijk op OTTO DE

9

WERK2 Living landscape »Jeremy«, U-vormige bank met verstelbare hoofdeins, optioneel


» Bekijk op OTTO DE


Bijzonder populaire woonlandschappen in antraciet zijn die van de fabrikanten Home affaire, TRENDMANUFAKTUR, sit&more, COLLECTION AB, Places of Style, Nova Via, DOMO collectie en mokebo.

De antracietkleurige Woonlandschap »Lyla« door Home affaire is voor ontspannende gezelligheid alsof het gemaakt is. De vrijgevige piekfijn en charmant design wordt ondersteund door de Houten voeten En de Zit quilten Mooi onderstreept. Het sofalandschap kan optioneel worden uitgerust met traploos verstelbare rugleuning kan worden besteld, evenals met Bedfunctie en bedstee.

Het TRENDMANUFAKTUR woonlandschap in antracietgrijs maakt indruk met zijn aantrekkelijke Quilten op de stoelen, de afgeronde armleuningen en de Constructiemateriaal Van Microvezel. De Asophanging en polyetherschuimvulling met een Schuimdichtheid van 30 kg/m³ verander de bank in een Feelgood landschap.

De heup Nova Via woonlandschap »Nikita« zorgt met de Bluetooth-geluidssysteem, evenals de Geïntegreerd RGB LED verlichting voor een sfeervolle leefomgevinge. Per Afstandsbediening je kunt schakelen tussen verschillende kleuren.

De mokebo Levend Landschap »Jeremy« scores met een Relaxfunctie door verstelbare hoofdborden, zachte structurele stof, comfortabeler Asophanging en een tijdloze Dwarse stiksels. Ook met hoofdeindeverstelling en golfvering kan het trendy antracietkleurige woonlandschap worden omgetoverd tot Lederlook »Alberto« XL door Home affaire in de woonkamer.

Welke muurkleuren zijn geschikt voor een woonlandschap in antraciet?

Via de Weinig irriterend effect van het antracietkleurige woonlandschap is het mogelijke kleurenspectrum van bijpassende muurkleuren zeer divers. De ook bekend als Antraciet bekende schaduw is een meester in combinaties. Contrastrijke kleuren zijn ideaal. Heldere muurtinten zoals Beige, crème of wit zorgen voor een verzwakking van het deels donkere effect van het woonlandschap in antraciet. Een combinatie van donkergrijs en wit ziet er altijd nobel en tijdloos uit. Door de witte muurkleur zien de kamers er licht en vriendelijk uit. De kleuren zijn ook goed te combineren. Oudroze, pastelgroen of een lichtblauw. Als alternatief kunnen intensiever gekleurde muurverven worden gebruikt. Werk heel goed Geel. Door de neutraliteit van de kleur grijs is een combinatie met rood, blauw of groen denkbaar en stijlvol in combinatie met de bijpassende meubels.

Welke salontafel past bij een levend landschap in antraciet?

Veel salontafels zijn heel goed te combineren met een levend landschap in antraciet. Mogelijk zijn bijvoorbeeld salontafels ontworpen in dezelfde kleur. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur zijn er grote mogelijkheden voor een Salontafel in grijs met elementen in houteffect te combineren. Door de actieve en verhelderende contrasten is een lichte houtlook perfect voor een donkergrijs. Het elegante woonlandschap kan ook worden gecombineerd met een witte, vierkante salontafel of een Glazen salontafel. Het materiaal kan zeer flexibel gekozen worden. Naast glas, hout en kunststof zijn metaal of steen ook geschikt als ideale materialen voor de salontafel.

Welke tapijtkleur en welk type vloer zijn geschikt voor een levend landschap in antraciet?

De verschillende opties voor een levend landschap in antraciet komen ook terug in de tapijtvarianten. Een monochroom tapijt in een verschillende grijstinten zorgt voor een stijlvol en uniform kleurenspel en een verfijnd effect. Door de eenvoud en het discrete effect van het donkergrijze woonlandschap kan ook individuele sampling worden gebruikt voor het tapijt. Voor een harmonieus effect, een gekleurde, gedessineerde variant die een bepaald aandeel grijstinten bevat.
Afhankelijk van de combinatie met de kussens en de gekozen muurkleur kan het levende landschap in antraciet ook worden voorzien van een crème of bruin tapijt goed te combineren. Bruine of lichtgrijze plankenvloeren, parket of laminaat zijn ook geschikt als vloersoort. De variantie is grenzeloos.

Welke kussenkleur past bij een levend landschap in antraciet?

Er zijn ook geen beperkingen op de kussens. Geschikt voor de muur of .dem vloer, bijvoorbeeld ook lichtgroene, bruine en crèmekleurige kussens. Als alternatief kan het een beetje meer contrasterend zijn, bijvoorbeeld met rood of wit kussen, kan worden gecombineerd.Recent Posts