10 hoekbanken in bruin voor een warme feel-good sfeerDe gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Hoekbank bruin

Hoekbanken in bruin – Onze TOP 10

1

DOMO collectie hoekbank »Moric«, in XXL formaat, optioneel met bedfunctie en arml


» Bekijk op OTTO DEEen van onze TOP favorieten is de Plaatsen van stijl Hoekbank »Costello« in de kleur Bruinen en fijne structurele optiekomdat er zoveel is Hitte en helder positivisme Straalt. Het is niet alleen stijlvol en modern maar heeft ook een Armleuning functie en kan ook versteld in zitdiepte worden. De hoekbank is voorzien van een veerkern en optioneel met Bedfunctie en bedstee evenals Hoofdsteunen. Het wordt geleverd met 3 nierkussens.

Een Feel-good sfeer genereert ook de DOMO collectie Hoekbank »Moric« in Beige-Bruin en in XXL-formaat met een breedte van 300 cm en een diepte van 172 cm. Het is optioneel verkrijgbaar met bedfunctie en armleuningverstelling en kan vrij worden aangepast in de kamer.

Op Gezelligheid en sereniteit, maar je denkt ook aan iets mysterieus als je denkt aan de Thuisaffaire Hoekbank »Cara Mia« met zijn Anti-lederlook in koloniale stijl. Dat DOMO collectie Hoekbank »Incanto« in de kleur Espresso creëert een moderne en rustige sfeer. Het bestaat uit zacht Constructiemateriaal en biedt optioneel een bedfunctie. Een andere aanrader hoekbank in bruin is de hoekbank »run« door W.SCHILLIG in de kleur Chocolade met elegante houten voet en glanzende voetjes in chroom.

Welke muurkleuren gaan goed samen met een hoekbank in bruin?

Een hoekbank in bruin is te combineren met veel verschillende kleuren. De bank in bruin heeft een bepaalde warmte in het effect. Daarentegen een elegante combinatie met een Zwart als muurverf. Voor lichte meubels ziet de kleurselectie er zeer verfijnd uit. Ook goed geschikt als muurverf is een felgele (bijv. een Citroen) of een lichtgroen. Met deze kleurencombinaties wordt de helderheid van de ruimte verhoogd en ontstaat er een optische vergroting. Een nobel effect op een heldere hoekbank in bruin wordt gecreëerd voor een donkergroene muur. Een tijdloos effect is een crème wand in combinatie met de hoekbank in bruin. Een grijze muurkleur past net zo goed bij een hoekbank in bruin als een muur in donkerroze.
De mogelijkheden zijn zeer divers en laten veel mogelijkheden open voor individuele wensen.

Op welke salontafel past een hoekbank in bruin?

Als salontafel voor een stijlvolle hoekbank in bruin, een hoogwaardige Glazen salontafel. Met geschikte meubels kan een bruine hoekbank worden toegevoegd aan een Salontafel in wit gemaakt van kunststof of hout kan goed gecombineerd worden. Als alternatief zijn salontafels in een andere tint bruin ook zeer geschikt voor meubels in natuurlijke kleuren.

Welke tapijtkleur en welk type vloer passen goed bij een hoekbank in bruin?

Als vloer voor een bruine hoekbank, een Parket, planken of kunststof vloeren. Qua kleur een tone-on-tone combinatie in een Bruine of lichtere tinten in wit of grijs worden gekozen. Als tapijt op een donkere vloerbedekking, een crème of wit tapijt goed te combineren. Voor een donkerbruine bank met een vloerbedekking in dezelfde tint is een vleugje kleur goed te combineren. Een geschikte tint voor de muurkleur of voor de kussens is zeer individueel en veelzijdig selecteerbaar.

Welke kussenkleur past goed bij een hoekbank in bruin?

Als kussens tot hoekbanken in bruin zijn veel mogelijkheden uitstekend te combineren. Afhankelijk van uw smaak, een goed en effectief contrast met roten of paarse kussens kan worden bereikt. Het effect is nobel en creëert een harmonieus effect met vergelijkbare tinten. Ook voor een goed contrast, kussens in Roze zorg. Als de hele woonkamer is ontworpen in natuurlijke kleuren, helder, crème of witte kussens creëer een harmonieuze look. Geschikt zijn ook kussens in Groen of geel. De combinaties van kussens in heldere en neutrale kleuren zijn ook geweldig. Kussen in Oranje of blauw een huiselijk en uitnodigend effect bereiken met een passend interieur.Recent Posts