Background Image

Waarom Designerchairs

Waarom een designstoel kopen bij Designerchairs.nl?

Jij als klant staat bij ons op nummer 1 en dat willen wij laten weten ook! Als je bij ons je meubels koopt, maak je gebruik van vele voordelen. Ons assortiment is uitgebreid, zodat je keuze genoeg hebt uit de verschillende designstoelen, tafels, barkrukken en seatpads van bekende designmerken en eigen merk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor ideale designmeubels voor je woon- en/of eetkamer. Maak je geen zorgen over het budget, want onze prijzen beginnen al bij 59 euro. Daarnaast krijg je 1 jaar garantie op de meubels. Is de garantie periode van 1 jaar verlopen? Dan vergoeden wij tot 3 maanden na deze periode een onderdeel van een product of het product zelf zodra er sprake is van een technisch mankement (uiteraard met uitzondering van gebruikssporen). Daarnaast is de bezorging van je bestelling bijna altijd gratis, met uitzondering van Troon Pads. Ben je toch niet blij met je aankoop? Dan maak je gebruik van 30 dagen retourrecht.

Zoals gezegd: als klant sta je bij ons op nummer 1. Dit betekent dat je een stoel op proef kan krijgen. Dit kan in overleg, dus vraag naar de voorwaarden! Tot slot is communicatie met jou als klant ook erg belangrijk voor ons. Daarom maken wij gebruik van korte lijnen in de communicatie. Dit wil zeggen dat wij graag persoonlijk contact met jou willen onderhouden op de manier waarop je het prettig vind. Dit kan telefonisch, via Twitter, via WhatsApp, per sms. Natuurlijk kan het ook per mail of via Facebook. Wil je liever een brief schrijven of typen, ook dat kan!

Wij houden van helderheid, voor onszelf maar ook voor jou. Maak dus gebruik van de verschillende contactmogelijkheden. Wij houden jou op de hoogte van de levering van de door jou bestelde stoelen, viltkussens of tafels of over de afhandeling van uw vraag. De meeste designstoelen hebben we op voorraad. Is dit niet het geval, dan leveren wij deze heel snel na. Mocht je ondanks onze service een klacht hebben? Dan nemen wij snel wij snel contact met je op en helpen we je verder. Klachten of problemen lossen wij altijd netjes voor je op, daar kan je op rekenen.

Al die service, maar wat vragen wij ervoor terug? Een klant die op tijd zijn of haar bestelling betaalt en dat je een blijde en tevreden klant bent! Bestel nu onze mooie designstoelen en ervaar de fijne en snelle afhandeling van je bestelling. Twijfel je voor je bestelling en wil je onze designstoelen van Kubikoff en eigen merk in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Utrecht bij eLiving, op de Utrechtse meubelboulevard.

Afdrukken