Background Image

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Designerchairs.nl zal zich inspannen om binnen de aangegeven termijnen te leveren. Echter de in de offerte of op de site genoemde/aangegeven levertermijnen gelden nimmer als fatale termijnen. Designerchairs.nl is niet aansprakelijk voor welke overschrijding van een levertermijn dan ook.

Indien een in de orderbevestiging/website aangegeven levertijd evenwel met meer dan een maand wordt overschreden, is de klant gerechtigd de order middels een aangetekend schrijven te annuleren. De klant dient Designerchairs.nl echter altijd in de gelegenheid te stellen alsnog binnen 10 dagen na de datum van het aangetekend schrijven te leveren. 

Tenzij sprake is van rechtstreekse levering, af magazijn, dat wil zeggen de klant haalt het product en/of de producten zelf op, geschiedt levering op het overeengekomen afleveradres, waarbij Designerchairs.nl de wijze van verzending bepaalt. 

Voor leveringen op de één van de Waddeneilanden of leveringen buiten Nederland dient een aanvraag te worden ingediend bij Designerchairs.nl.

Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van minimaal € 25,00.Designerchairs.nl betracht de grootste zorg om leveringen compleet en tijdig te laten verlopen. Mocht dit bij een levering onverhoopt niet het geval zijn dan betrachten wij de grootste mogelijke nazorg om de (rest)-levering z.s.m. te voldoen.

Verzendmogelijkheden

De gehele collectie wordt verstuurd via het distributie bedrijf PACKS B.V. Indien noodzakelijk wordt uw bestelling per pallet geleverd. Deze leveringen worden door HPD verzorgd.
Indien uw bestelling per pallet wordt geleverd, informeren wij u daar eerst over. Net als de bezorgdag.

Zodra wij jouw bestelling gaan versturen melden wij jouw bestelling aan bij PACKS B.V. Zodra dit is gebeurd ontvangt u per e-mail de track en trace gegevens.

Indien er onduidelijkheden zijn, stuur ons dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je niet thuis bent op de dag van de levering, wordt de bestelling bij de buren aangeboden. Zijn de buren niet thuis? Dan wordt er een niet thuis briefje achter gelaten in de brievenbus. Je kunt dan een nieuwe leverafspraak maken met PACKS B.V.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag, na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Retouren dient te gebeuren naar onderstaand adres (magazijn). De factuur/herroepingsrecht formulier dient bijgesloten te worden.

Designerchairs.nl
Angelenweg 1
5349 TA Oss

Indien de hierboven beschreven voorwaarden zijn voldaan, wordt het bedrag 100% terug gestort op uw bankrekening. Indien er schade is ontstaan door verkeerd inpakken, of andere oorzaken waardoor het product niet meer verkocht kan worden, ontvangt u 50% van het aankoopbedrag terug. 

Het geld wordt binnen 14 werkdagen terug gestort. De weekenden en feestdagen worden niet gerekend tot werkdagen

Afdrukken