Background Image

Een loungeset kopen: hier moet je op letten

loungeset kopen hier moet je op letten

Een loungeset kopen? Nu is dé tijd om een loungeset aan te schaffen.!Het zonnetje komt steeds vroeger tevoorschijn en de zomerperiode komt eraan.  Zo kun jij straks heerlijk relaxen in je eigen tuin of op je balkon. Het aanbod van loungesets is immens, en het kan zijn dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je op letten en wat past er bij jouw voorkeuren? Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van een loungeset.

Afdrukken

Een landelijke tuin met bijpassende meubelen

Een landelijke tuin met bijpassende meubelen

Als je je tuin wil ombouwen tot een landelijke tuin is het handig om te weten wat echt kenmerkend is. Want is nu een tuin in landelijke stijl? Bij een landelijke tuin komen er veel natuurlijke elementen naar voren, dit in combinatie met veel groen. Denk aan een tuin met een groot grasveld met planten en bloemen in allerlei kleuren. Echt een typische plek waar moeder natuur haar gang kan gaan. Een landelijke tuin is dan ook vaak ruimtelijk ingedeeld en kent geen strakke lijnen.

Afdrukken

Wist jij dit al over zonwering?

Wist jij dit al over zonwering?

Hoe heerlijk het ook is om buiten in het zonnetje te zitten: in je woonkamer wil je niet verblind worden door felle stralen. Daarom is het een slim idee om te investeren in goede zonwering. Zo blijft het binnenshuis lekker koel op warme dagen, en kun je bovendien zelf de lichtinval regelen. In deze blog zetten wij een aantal interessante feiten over zonwering op een rijtje. Wist jij dit al?

Afdrukken