Background Image

Interieurtrends die niet mogen ontbreken in jouw huis

Interieurtrends die niet mogen ontbreken in jouw huis

Het afgelopen jaar hebben we veel verschillende interieurtrends voorbij zien komen. Colour blocking  was onze favoriet. In 2019 gaan we vrolijk door en wij lichten een aantal trends toe waar jij niet meer omheen kunt!

Kleur van het jaar

Flexa, een verfmerk, heeft de kleur van het jaar uitgebracht. De kleur ‘Spiced honey’ is een combinatie van de kleur amber en zachte honing. Een super gewaagde kleur die jouw interieur zeker een boost zal geven!

Muurbekleding

Het gebruiken van de kleur Spiced Honey vergt al een beetje lef, maar voor het opnemen van muurbekleding in je interieur moet je zeker uit je comfortzone kruipen. Muurbekleding is eigenlijk een groot schilderij die je hele muurt vult. Ga los met verschillende patronen en kleuren om je muren het hoogtepunt van je interieur te maken.

Velvet

De velvetstof is sinds een aantal jaren in opkomst. De verwachting is dat de velvettrend in 2019 verder door zal groeien en er een breder scala aan meubilair bekleed met de velvetstof zal bijkomen. Stoelen, banken, gordijnen of een poef, niets is meer te gek!

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijk materiaal geeft je huis een warme en pure uitstraling. Door het gebruik van wittinten en houtsoorten geef je je interieur een Scandinavisch tintje. Een scandinavisch interieur draagt bij rust in huis en gaat samen met de back to basic. Natuurlijke meubels zijn ook nog eens duurzaam, dat brengt ons gelijk op de volgende trend!

Duurzaam

Duurzaamheid neemt een steeds nadrukkelijkere plek in ons leven in. Je interieur mag hier niet bij achterblijven. Begin bij de basis en zorg dat je woning ten eerste goed geïsoleerd is. Het gebruik van natuurlijke materialen draagt ook bij aan de duurzaamheid van je huis. Onze geheime tip? Plissegordijnen hebben dankzij een unieke celstructuur een isolerende werking.

Neem jij de interieurtrends van 2019 op in je interieur?!  

Afdrukken