Background Image

Zonwering voor grote ramen

Zonwering voor grote ramen

Rolgordijnen en andere zonwering zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Heb je echter een modern huis met typerende grote ramen? Vanaf het plafond tot de vloer en een hele muur breed? Dan is het vinden van de juiste zonwering nog wel een lastige klus. Er zijn veel aanbieders op de markt die zonwering op maat maken. Maar bij velen zit er nog wel een limiet aan. Heb je jouw partner nog niet gevonden? M+N Projecten, maakt zonwering in elke denkbare maat.

Zonwering op maat

Veel aanbieders gaan maar tot een maximale grootte van vier bij vier meter. Echter, onze huizen en daarbij ook de ramen worden alsmaar groter. Of denk eens aan alle reusachtige kantoorgebouwen die er vandaag de dag uit de grond worden gestampt. Gelukkig biedt M+N Projecten uitkomst. Hier is nagenoeg elke soort zonwering in elke maat te verkrijgen. Zonwering op maat biedt daarnaast ook andere voordelen. Je hebt dan geen standaard stukje stof voor je raam hangen, maar iets wat compleet is afgestemd op jouw smaak en ook nog eens perfect bij je interieur past. Door de naadloze verwerking in het raam biedt zonwering op maat 100% bescherming tegen zoninval.

Veel keus in zonwering voor grote ramen

Als je denkt dat zonwering op maat beperkte mogelijkheden heeft, dan heb je het mis. Rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, vitrages en plissés zijn allemaal op maat verkrijgbaar. Voor mensen met grote ramen een perfecte uitkomst. Maar zelfs als je kleine ramen hebt waar een standaard maat zonwering in past, kun je er nog steeds voor kiezen om iets op maat te laten produceren. Je bent er dan immers van verzekerd dat de zonwering 100% in je raam past en daarom optimale bescherming biedt tegen de felle zon. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens het assortiment van M+N Projecten.

Afdrukken