Background Image

Geef je tuin een upgrade met deze tips!

Geef je tuin een upgrade met deze tips!

De zon laat zich iedere dag volop zien en inmiddels brengen we massaal meer tijd buitenshuis door dan binnen. Heerlijk, de zomer is in volle gang! Terrasjes pakken, lome middagen aan de kust en heerlijk even zonnen in het park… Het is allemaal heerlijk, maar uiteindelijk gaat er natuurlijk niets boven je eigen tuin. Breng jij graag tijd door in je achtertuin, maar is deze wel toe aan een flinke make-over? Lees dan snel onze blog om erachter te komen hoe je jouw tuin een upgrade kunt geven zodat het nog fijner wordt om hier talloze zonnige uren door te brengen.

Creëer een fijne zithoek

Je tuin wordt echt een verlengstuk van je huis als je zorgt voor comfortabele plekken waar je heerlijk kunt ontspannen. Koop bijvoorbeeld mooie loungestoelen waar je heerlijk in kunt wegzakken met een goed boek of een heerlijk glas wijn. Ook zitzakken of grote kussens zijn een mooie toevoeging aan je tuin - dat staat ook nog eens heel leuk!

Plaats een veranda

Als je ook graag ‘s avonds laat nog in de tuin zit, kan een overkapping de uitkomst zijn. Vaak koelt het toch af en dan is het heerlijk om onder een veranda te zitten zodat je de wind niet te erg voelt. Een veranda is niet alleen praktisch maar ook een mooie toevoeging aan je huis. Wanneer je een veranda kiest die qua stijl en materiaal goed bij het interieur van je woning past, is het echt een verlengstuk van je huis en vormt het tegelijk een mooie overgang naar de tuin.

Neem een jacuzzi of zwemspa

Relaxen naar een heel nieuw niveau brengen? Denk er dan eens over om een jacuzzi in je tuin te nemen. Heerlijk even de boel de boel laten en tot rust komen in je eigen bubbelbad - hoe fijn is dat? Kom je liever in beweging? Dan is een zwemspa een idee. Dit type spa is uitgerust met elementen die krachtige stralen creëren in het water waar je vervolgens tegenin moet zwemmen. Zo heb je helemaal niet veel ruimte nodig voor jouw work-out in het water!

Verlicht je tuin

Mooie sfeerverlichting kan je tuin een compleet andere look geven. Je kunt natuurlijk kiezen voor lantaarns of andere lampen die speciaal zijn ontwikkeld voor de tuin maar je kunt ook zelf iets in elkaar knutselen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke DIY lichtslinger?

Afdrukken