Background Image

Hoe richt jij jouw nieuwe woning in?

Ben je net verhuisd? Dan wordt het tijd om na te denken over de nieuwe inrichting. Heel leuk allemaal, maar het kan ook een heleboel stress opleveren. Er zijn een aantal dingen die je je moet afvragen bij het inrichten van de nieuwe woning. In deze blog kun je aantal tips voor het inrichten vinden maar ook een aantal praktische tips.

Afdrukken

Het is zo ver, verbouwen!

Het is zo ver, verbouwen!

Een verbouwing is natuurlijk heel erg leuk, je eigen huis omtoveren tot iets nieuws. Wil je meer ruimte in huis? Een compleet nieuwe badkamer qua styling of je verouderde keuken opknappen tot een moderne keuken? De keuken, de badkamer of misschien wel een hele verdieping, er komt heel wat kijken bij een renovatie. Denk bijvoorbeeld aan het budget, keuze van een aannemer en jouw specifieke wensen. Wanneer je eenmaal je budget hebt bepaald, kan je aan de slag met de rest van het plan.

Afdrukken

Deze producten mogen niet ontbreken in je woonkamer

Deze producten mogen niet ontbreken in je woonkamer

Wil je jouw woonkamer een nieuwe ‘look’ geven? Dan zijn er enkele items die je zeker aan moet schaffen. Welke producten zeker niet mogen ontbreken in je woonkamer, lees je in dit artikel. Koop je de producten die we hieronder beschrijven, dan investeer je in maximaal woongenot.

Afdrukken

Tips voor het inrichten van je huis en tuin

Tips voor het inrichten van je huis en tuin

Wil je jouw huis én tuin een make-over geven? Dan kom je voor een flinke uitdaging te staan. Het is namelijk niet gemakkelijk zowel je woning als je buitenruimte een nieuwe ‘look’ te geven. Wij helpen je graag een handje jouw huis en tuin opnieuw in te richten. Dit doen we door drie algemene tips voor het inrichten van je huis en tuin op een rijtje te zetten in dit artikel.

Afdrukken

Zonwering voor grote ramen

Zonwering voor grote ramen

Rolgordijnen en andere zonwering zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Heb je echter een modern huis met typerende grote ramen? Vanaf het plafond tot de vloer en een hele muur breed? Dan is het vinden van de juiste zonwering nog wel een lastige klus. Er zijn veel aanbieders op de markt die zonwering op maat maken. Maar bij velen zit er nog wel een limiet aan. Heb je jouw partner nog niet gevonden? M+N Projecten, maakt zonwering in elke denkbare maat.

Afdrukken

Woonkamer inspiratie: welke kleur past bij mij?

Woonkamer inspiratie: welke kleur past bij mij?

Kleuren hebben een grote invloed op de sfeer in je woonkamer. Sommige kleuren hebben een rustgevend effect terwijl andere een energiek en levendige uitstraling hebben. Als je een nieuwe kleur wilt kiezen voor je woonkamer is het handig om te weten welke kleur, welk effect heeft en waar de kleur bij past. Wij geven je Woonkamer inspiratie door je tips te geven om de juiste kleur te kunnen kiezen voor jouw woonkamer.

Afdrukken