Background Image

Harvink fauteuils

Harvink fauteuils

Harvink fauteuils herken je misschien wel uit het blad VTwonen. Het karakteristieke, moderne design valt in ieder huishouden op en je haalt er 100% Nederlandse kwaliteit mee in huis. Harvink fauteuils worden duurzaam geproduceerd en volledig met de hand gemaakt. Kies voor originaliteit met Harvink.

Harvink fauteuils, herkenbaar door eigenwijs design

Je weet dat het Harvink fauteuils zijn wanneer je een origineel design ziet waarbij het stalen frame zichtbaar is. Dat geeft deze fauteuils een karakteristieke, moderne uitstraling. De meubels worden ontworpen door Nederlandse topdesigners en hebben net zoveel weg van een kunstwerk als van een praktische zitplaats.

Niets zit zo lekker als een Harvink

In het ontwerp van Harvink fauteuils wordt op meer gelet dan het uiterlijk. Dankzij het grote, diepe zitvlak zak je heerlijk weg in de stoel. Een andere reden waarom deze stoelen zo lekker zitten is omdat de kussens worden gevuld met hoogwaardig koudschuim. Koudschuim vormt zich naar je lichaam en dat garandeert maximaal comfort.

Tijd voor een nieuwe look? Ook daarvoor koop je een Harvink fauteuil

Harvink staat voor duurzaamheid. Dat geldt niet alleen voor het productieproces, maar ook voor de levensduur van de meubels. Ze gaan jarenlang mee dankzij hun stevige constructie, maar ook als je het tijd vindt voor een nieuwe look zijn Harvink fauteuils ideaal. Ze worden namelijk geproduceerd met afritsbare bekleding zodat ze makkelijk schoon te maken en te vervangen zijn. Je blijft variëren met Harvink.

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Harvink meubels zijn te koop bij verschillende officiële dealers, verspreid door heel het land. Via de website vind je makkelijk en snel de dichtstbijzijnde showroom. Hier bespreek je samen met een ervaren adviseur wat de mogelijkheden zijn. Heb je zelf al ideeën? Neem ze mee en kijk welke fauteuil het beste aansluit. Ga vooral even zitten, je wilt nooit meer een andere stoel.

Afdrukken