Background Image

Welke designstoelen passen bij de laatste tuintrends?

Welke designstoelen passen bij de laatste tuintrends?

Langzaamaan schijnt de zon minder en minder, als tuinliefhebber ga je jezelf voorbereiden op het najaar. Ook in het najaar heb je nog genoeg warme dagen en avonden waarbij je kan genieten van een aangename buitentemperatuur. Een heerlijke designstoel die past bij de tuintrends van dit moment kan dan natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Hieronder hebben we een aantal tuinstoelen op een rijtje gezet die razend populair zijn voor dit najaar.

Ei-stoel op frame

Deze eivormige-stoelen op een frame zijn erg populair. Ze zitten echt heerlijk en zien er ook nog eens erg trendy uit. Een bijzettafeltje om je voeten kwijt te kunnen is wel een aanrader bij deze stoelen.

Hangstoel

Ook hangstoelen zijn erg populair. Je kan deze ophangen ergens in de tuin, maar er zijn ook stoelen met een frame. Het frame zorgt ervoor dat de stoel stevig staat en hangt. Een hangstoel met frame zorgt ervoor dat je hem overal kan plaatsen.

Hangmatten

Hangmatten zijn geen designstoelen, maar toch zijn ze erg populair voor dit najaar. Daarom hebben wij deze meegenomen in ons rijtje met populaire tuinstoelen van dit moment. Een hangmat zorgt voor comfort, terwijl het er ook nog eens erg sfeervol uitziet. Heerlijk een boekje lezen terwijl je ligt te chillen in de hangmat, wie wilt dat nou niet?

Wil je meer weten over de laatste tuintrends? Op de website van VT wonen vind je de laatste tuintrends. Van zomerse trends tot trends voor aankomende winter. Voor ieder seizoen vind je hier inspiratie.

Afdrukken