Background Image

Black Friday 2018

Black Friday 2018

De zomer is nog maar net begonnen maar over een aantal maanden gaat de koning der kortingsdagen weer beginnen, Black Friday. Hét evenement voor shoppend Nederland om te profiteren van leuke kortingen en extra cashback.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Op deze dag beginnen veel Amerikanen op hun vrije dag met hun kerstinkopen.

Waarschijnlijk ken je deze dag vast wel wanneer je ooit een Amerikaanse kerstfilm hebt gekeken. Doldwaze Amerikanen die over elkaar heenlopen om als eerste die superman pop te bemachtigen of als eerste de nieuwste Nintendo met korting te kopen.

Vandaag de dag is Black Friday veel meer dan elektronische apparaten. En veel meer dan alleen een gekke dag in Amerika.

Ook in Nederland wordt Black Friday met het jaar populairder. Zo zijn er diverse websites waar je zelfs de officiële Black Friday deelnemers kunt spotten. Op deze websites vind je kortingscodes en winkels die zich hebben aangemeld om tijdens Black Friday extra producten in de aanbieding te zetten.

Een van die websites is www.BlackFridayShops.nl. Deze website biedt als één van de weinige vergelijkingssites op Black Friday échte kortingscodes aan en heeft een vrijwel complete selectie aan webwinkels en kortingscoupons.

Wanneer begint Black Friday in Nederland?

Black Friday zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 23 november 2018. Naast de grote webwinkels en natuurlijk mogelijk op deze website kun je meubels, elektronica of zelfs lingerie kopen met korting. Je kunt het zo gek niet bedenken of het product waar jij naar op zoek bent komt mogelijk in de aanbieding.

Niet alleen online kun je profiteren van Black Friday. Ook in grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven kun je op deze vrijdag en zelfs tot aan Cyber Monday shoppen met korting.

Black Friday korting op designstoelen

Of je ook bij ons gaat profiteren van Black Friday houden we natuurlijk nog even geheim. Houdt onze website in gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties, kortingen en nieuwste producten. Ook kun je hier tips verwachten rondom de styling van jouw huis.

Afdrukken