Background Image

Privacybeleid

Onze privacyverklaring

Designerchairs.nl houdt uw privégegevens ook echt privé!

Designerchairs.nl speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Designerchairs.nl is van mening dat de beveiliging van Designerchairs.nl van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.

  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.

  • Uw transactiegegevens (betalingsgegevens via welke betalingsvorm dan ook) worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.

  • Wij gebruiken uw e-mailadres om uw bestelling af te ronden. In het vervolg kunnen wij u d.m.v. e-mail op de hoogte houden van de status van uw bestelling, datum van binnenkomst etc. Tevens is het mogelijk dat we u mailings sturen met handige montage- en installatietips, nieuwtjes binnen de branche etc.

  • Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Designerchairs.nl, dan kunt u zich ten allen tijde uitschrijven door op de afmeldlink te klikken onderaan iedere mail. Mocht dit niet lukken dan kunt u een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen u dan geen mailings meer.

Als u een bestelling plaatst bij Designerchairs.nl, kunnen we de volgende gegevens van u vragen:

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.

  • Uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.

  • Betalingsinformatie, zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om uw bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamde cookie. Deze wordt voor uw gemak opgeslagen, ook als u de sessie afsluit. Op die manier kunt u een dag later verder gaan waar u gebleven was. De cookies worden versleuteld opgeslagen waardoor ze alleen door de betreffende website te lezen zijn.

Net als alle webshops houden we bovendien bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Designerchairs.nl worden gebruikt. Dit gebeurt d.m.v. een statistieken pakket en is dus anoniem. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens

Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat Designerchairs uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dient u hiertoe dan gratis een verzoek in per email. U kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

Afdrukken