Background Image

Over ons

Designerchairs.nl: het platform voor interieur blogs en de shop voor KiK barkrukken!

Low Woody en High Woody KiK

Zoek je voor de inrichting van je woning originele barkrukken? Bestel dan bij ons de Low Woody KiK of de High Woody KiK barkruk! Dit is ons eigen label die wij met zorg en liefde laten produceren in India. U bent dus gegarandeerd van een hoge kwaliteit kruk voor een comfortabele prijs!

Ook voor horecabedrijven, organisaties en instellingen

Ben je zakelijk aan het shoppen? De barkrukken Low Woody en High Woody zijn perfect geschikt voor de zakelijke markt. Of je nu een kantoorruimte wilt aankleden of een horecazaak hebt. Bij ons kun je daarvoor terecht! 

Onze visie

Naast de verkoop van barkrukken willen wij een platform zijn voor jou met betrekking tot de laatste trends op het gebied van wonen, inrichting, de tuin en bijvoorbeeld accessoires. Wij bieden anderen dit platform aan om hun product of dienst aan te bieden, zonder dat het te commercieel wordt. 

Naast dat wij als platform fungeren, verkopen wij ook zoals eerder gezegd barkrukken. Barkrukken waar wij 200% achter staan. Deze zijn met zorg samen gesteld in India. En worden geproduceerd onder goede omstandigheden. Daarnaast staat het geven van vakkundig advies en een snelle en heldere service hoog in het vaandel. Je bestelling wordt uit voorraad en zonder extra kosten geleverd. Daarnaast kies jij zelf de gewenste betaalwijze via het betaalsysteem van Mollie. 

Bestellen doe je gemakkelijk en snel via onze site.  

Afdrukken