Background Image

Trends 2018 voor de perfecte tuin en schuur

Trends 2018 voor de perfecte tuin en schuur

De zomer is in volle gang. Iedereen die er nog de energie voor heeft brengt de tuin en schuur op orde, aangezien dat waarschijnlijk een jaartje geleden voor het laatst gedaan is.

Hoeveel van je spullen ook weggooit ieder jaar, het lijkt alsof er alleen maar meer blijft komen.
En laten we eerlijk zijn, vaak is het tuinoppervlak zo groot dat we afvragen wat ermee te moeten doen. Een ideale oplossing is het plaatsen van een trendy tuinhuis of blokhut. Blokhutten en tuinhuizen komen steeds vaker terug in moderne tuinen.
Het plaatsen is meestal in een dag gebeurt en de hutten en huisjes zijn makkelijk te onderhouden.

Trendy tuinhuizen

Tuinhuizen zijn er in verschillende maten, kleuren en designs. Voor ieders wil is er wat.
Verstandig is om eens een kijkje te nemen bij een tuinhuisspecialist om ideeën op te doen. Tuinhuizen zijn er voor verschillende doelen.
Men kan een tuinhuis aanschaffen die puur voor de opberging is van spullen, gereedschap, fietsen en bijvoorbeeld groenten uit de tuin. Voor wie meer een extra verblijfruimte zoekt is het mogelijk een tuinhuis met extra ramen en overkapping aan te schaffen. Altijd handig voor een logee of een overnachting.
Het is dan ook mogelijk met je gezin of familie en vrienden onder het afdak plaats te nemen. Perfect voor zomerse etentjes!

Trendy blokhutten

Blokhutten zijn er ook voor in de tuin. Met de stijlvolle look van een blokhuis in de bossen krijg je in de tuin een relaxte uitstraling.
Een groot voordeel van blokhutten is dat alle spullen die je weg moet gooien opgeborgen kunnen worden. Dan kan je er altijd bij mocht je het nog is nodig hebben!

Afdrukken