Background Image

De perfecte plaatsen voor een inbouwkast

De perfecte plaatsen voor een inbouwkast

Je hebt ze vast wel een keer gezien bij de buren of vrienden. Een mooie stijlvolle inbouwkast die perfect is. Veel opbergruimte en de kast verdwijnt in de ruimte. Zo mooi! Tegenwoordig zie meer inbouwkasten. Mensen blijven langer in een woning wonen en besteden meer aan een goede opbergruimte. Ook verhoogt het de vraagprijs bij het doorverkopen.

Waar kun je een inbouwkast allemaal plaatsen in het huis. Nou, op meer plaatsen dan je denkt. In deze blog lees je daar meer over!

Keuken

De keuken is een plek waar je gezellig zit met familie en vrienden. Lekker koken met je man of vrouw onder genot van een glaasje wijn. Maar het koken vraagt om veel kookspullen; servies, schalen, pannen, tosti-ijzer, blender, kitchen aid, broodrooster, ect. De voorraadkast is dan niet meegenomen. Kortom, ook een plaats waar veel spullen bewaard worden. Met een stijlvolle en praktische inbouwkast kun je gemakkelijk al deze spullen kwijt (en terugvinden). De indeling kun je zelf bepalen. Ook is de kast in dezelfde stijl als de keuken, wel zo mooi!

Tv-meubel

In de woonkamer staat vaak een televisie. De meeste mensen hebben ook een home cinema set en dvd-speler. Ook wil je de tv niet altijd zien, dat zwarte ding is natuurlijk niet het mooiste in de kamer. Een tv-meubel kan dus voorzien worden een lift voor de tv, kasjes en kabelgoten voor de apparatuur. Ook kan de kast van wand-tot-wand gemaakt worden. Hierdoor heb je een gevoel van ruimte en eenheid. Een bied een wand-tot-wand meubel voor ruimte!

Slaapkamer

De slaapkamer is een kamer van rust en relaxen. Lekker nog even tv-kijken voor het slapen gaan, lang zoeken naar de ideale jurk voor het feest en af en toe even strijken. Met een inbouwkast op maat is dit geen probleem. Je creëert hiermee een rustige opgeruimde ruimte. Ook de indeling van de kasten kun je naar harstlust indelen. Onhandige voorwerpen als de strijkplank kun je dan makkelijk kwijt. Een tv met de bijbehorende tv-speler is ook geen probleem! Het design van de kasten kun je ook naar wens indelen.

Zolder

De zolder… meestal niet de praktische ruimte in het huis. De schuine daken en dakkapel zorgen voor een onhandige indeling. Een normale kast kun je hier moeilijk plaatsen. Daardoor is het meestal ook een rotzooi. Met een inbouwkast kun je de indeling kiezen die je wil. De rotzooi op de zolder is met een inbouwkast voor bij. Met een inbouwkast creëer je ook een volwaardige kamer voor je zoontje of dochter.

Hopelijk heb je meer inspiratie opgedaan over de ruimtes waar je een inbouwkast kan plaatsen. Ben je een inbouwkast aan het overwegen bij op inbouwkasten voor meer informatie.

Afdrukken