Background Image

Betaalopties

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Wij leggen de verschillende opties hieronder uit. 

iDEAL

iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat jij iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Jij en wij zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

PayPal

In enkele klikken kun je je bestelde producten betalen via Paypal, via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat jij nodig hebt is een PayPal account. 

Per bank

Indien je het heft in eigen handen wilt houden, is dat uiteraard geen probleem. Dan betaal je gewoon per bank. Je vermeldt dan het ordernummer als referentie bij de betaling. Betalen per bank kan zowel voor als na de levering plaatsvinden. Let wel op dat je op tijd betaalt.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact is voor speciaal voor wanneer je in Belgie of Duitsland woont. Het is speciaal ontwikkeld voor internetbetaling en beveiligd met 3-D Secure elektronische handtekening. Kortom, een gemakkelijke en veilige manier om te betalen!

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode voor wanneer je in bijvoorbeeld Duitsland woont. Je vult in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens in, waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig!

Jouw bank verricht uiteindelijk de betaling. Direct ontvang je van ons een status van de betaling. De uitbetaling volgt wanneer wij het geld hebben ontvangen (meestal 2 werkdagen).

Overboeking IBAN

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Wanneer jij toegang hebt tot internetbankieren heb jij de mogelijkheid om op deze manier te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan jij de betaling voldoen. Wij zorgen voor de rest. Klopt een transactie niet? Dan storten we deze automatisch weer terug.

Wij zorgen ervoor dat je direct op de hoogte gebracht wordt wanneer een betaling via Overboeking is binnengekomen. Zo hoef je niet zelf de bankrekening in de gaten te houden. Uiteindelijk ontvang je het bedrag gratis op jouw eigen rekening. SEPA overboeking via ons maakt het voor jou dus gemakkelijk om geld te ontvangen van zowel particulieren als zakelijke klanten.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten.Jij kunt als Belfius klant op deze manier in je vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om als Belgische klant van ons betalingen uit te voeren!

Bitcoin

Heb jij Bitcoins? En je wilt daar van af? Dan kun jij bij ons terecht! De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie waardoor het bedrag en de uitbetaling zijn gegarandeerd: dus net zo risicoloos als andere online betaalmethodes. Je hebt geen Bitcoin Wallet of enige kennis van Bitcoins nodig. Wij dragen zorg voor een snelle afhandeling van de betaling en zo ook jouw order!

 

Afdrukken