Background Image

Een industriele staande lamp brengt sfeer

Een industriele staande lamp brengt sfeer

Met een industriele staande lamp kun je instant sfeer creëren in je huis. Of je nou een romantisch, vintage of modern interieur hebt, met een industriele staande lamp geef je net even die swing aan de uitstraling van je woonkamer, keuken of slaapkamer.

Een industriele lamp zie je de laatste jaren steeds meer verschijnen, aangezien stoere lampen enorm in opkomst zijn. Daarbij kun je denken aan fabriekslampen, maar er zijn meer stoere lampen. Je interieur krijgt er gelijk een heel andere uitstraling van, dus zulke lampen kunnen ook bij jou niet ontbreken.

industriele staande lamp

Industriele staande lamp kopen

Ben je overstag en ga je voor stoere lampen, dan is het handig als je je vooraf een beetje verdiept hebt in de materie. Een industriele staande lamp zet je immers niet zomaar overal neer. De verlichting die nodig is verschilt per ruimte en gebruiksdoel. Immers, om een boek te lezen heb je functionele verlichting nodig, maar om tot rust te komen heb je weer heel andere lampen. Heb je besloten wat voor verlichting je nodig hebt op welke plek, dan kun je besluiten welke industriele staande lamp daarvoor geschikt is. En natuurlijk wil je niet alleen een lamp die praktisch is, hij moet ook mooi staan. Met een industriele lamp in je woonkamer of voor je nieuwe complete kantoor inrichting, haal je een echte eyecatcher in huis, laat die er echt uit springen door hem vrij in de ruimte te plaatsen zodat er geen afleiding in de buurt is.

De looks van je industriele staande lamp

De robuuste verlichting en andere interieuritems zijn helemaal hot op het moment. Je maak van je huis een echt thuis met zulke objecten en de industriele staande lamp is er daar één van. Je creëert er een retrolook mee die toch warmte uitstraalt. Fabriekslampen zijn vaak uitgevoerd in metaal en voorzien van grove moeren en bouten. Koperkleur is op het moment helemaal in, maar als je dat niet vindt passen bij je andere meubelen dan zijn er ook vrolijke, heldere kleuren verkrijgbaar. Jouw industriele staande lamp kan dus altijd.

Afdrukken